Inspiration wednesday: de mooiste hanglampen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday. Deze week zie je de mooiste hanglampen voorbij komen voor wat leuke inspiratie voor je eigen huis.

Hoe prachtig is deze ruimte! De lampen maken het helemaal af.
1

Bron

Deze dromerige lamp is perfect voor in een slaapkamer.

3

Bron

Veel en grote hanglampen passen goed in een open grote ruimte.

4

Bron

Hoe gaaf is deze lamp!?

2

Bron

Oude en nieuwe elementen in een huis kun je perfect combineren.

5

Bron

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

#Fridaymadness: 3 budget tips voor je keuken!

Zoals jullie weten is het tijd voor een nieuwe #Fridaymadness! Deze keer...
Read More

3 Comments

  • Hoi! Ik lees jullie blog graag en wil jullie wat feedback geven. Ik volg jullie op Instagram en daar zag ik net de post over de mooiste hanglampen. Als ik dan jullie site bezoek is het voor mij als lezer best even zoeken naar het artikel waar jullie over hebben gepost. Deze staat namelijk vrij ver onderaan. Ik klikte het andere artikel over verlichting aan en zag toen pas de post over hanglampen maar stond toen al eigenlijk op het punt om weg te klikken omdat ik dus niet bij het juiste artikel uitkwam! Verder vind ik het bij artikelen als deze jammer dat er geen verkooppunten bij staan (of van soortgelijke producten). Ik ben namelijk heeel erg op zoek naar een lamp zoals in bovenstaande post maar weet nu niet waar ik deze kan kopen/bestellen of DIY-en! Hoop dat jullie er iets mee kunnen en keep up the good work 😉

    • Hoi Margot. Bedankt voor de feedback! Vinden we super fijn. We zijn momenteel druk bezig om vergelijkbare producten overzichtelijk weer te geven onder elke blog. Zo kom je in één klik bij het gewenste product! 🙂 Dus dat komt sowieso!

      Ik heb gelijk de volgorde veranderd van de blogs. We zijn het namelijk helemaal met je eens. Als het goed is, zie je nu direct de blogs in beeld! Of in ieder geval onder de drie foto’s.

      Liefs, Mariëlle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *