Inspiration wednesday: De leukste kerst accessoires

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi allemaal! Je ziet steeds meer kerstbomen verschijnen, want de kerstdagen komen nu echt dichtbij. Ook beginnen bij meerdere de kerst-stress te spelen ;-). Weet je niet hoe je je huis wilt versieren? Of weet je niet welke accessoires je wilt en hoe je he combineert? Lees dan mee met deze blog. In deze blog laat ik je de leukste accessoires zien, zodat de kerststress verleden tijd is! 

#1 Waxinelichthouders

Ik ben echt verliefd op deze waxinelichthouder. Er zitten maar drie of vier waxinelichtjes in, maar het geeft zoveel sfeer! Het lijkt net als of de kaarsjes oneindig doorgaan en dat vind ik zo super tof aan deze houders! Deze zijn dus perfect voor de kerst. Je creëert veel sfeer en dat is wat je wilt met kerst toch?!credits: www.fonq.nl

#2 lichtjes

Lichtjes mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. In de kerstboom hangen altijd lichtjes, maar je kan veel meer doen met lichtjes! Je kan ze buiten aan de goot hangen, binnen aan het raam kozijn hangen, in een mandje doen of op tafel leggen met leuke accessoires.


credits: www.fonq.nl

#3 Kerstballen

Dat kerstballen natuurlijk niet ontbreken in huis dat is zeker! Iedereen heeft wel kerstballen in huis. Maar wist je dat je met kerstballen zoveel meer kan doen dan in de boom hangen? Kijk bijvoorbeeld op de foto hieronder. Je kan kerstballen leuk neerleggen in een schaal of een krans van maken en die ergens ophangen ga zo maar door!


credits: vtwonen

#4 Vachtje

Een vachtje geeft erg veel warmte. En een warme uitstraling is precies wat je wilt met de feestdagen! Het is ook erg leuk om een klein vachtje (denk aan een konijnenvacht) op bijvoorbeeld je dressoir te leggen en daar leuke accessoires op de zetten. Accessoires zoals kandelaren, waxinelichtjehouder of kerstballen!


credits: Flinders

Ik hoop dat jullie inspiratie hebben op kunnen doen! En ik ben benieuwd naar jullie kerstversieringen. Liefs Isabel 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een opgeruimde werkplek met Inofec

Je baan maakt een groot deel uit van je leven. Daarbij is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *