Inspiration Wednesday: de leukste cadeautjes voor Valentijnsdag

Inspiratie tijd: 2 minuten

Volgende week is het alweer tijd voor Valentijnsdag! <3 Daarom in deze Inspiration Wednesday wat inspiratie voor leuke aankleding voor in huis of een leuk cadeau! 

Het is en blijft leuk om je geliefde te verassen. Ook al is het maar iets kleins. De onderstaande foto is misschien niet realistisch als cadeau (helaas ;-)), maar ik kwam het tegen en ik wilde het gewoon graag met jullie delen. Het is een prachtig stoer plaatje met een romantische touch. Like it! 


Photo by Landon Jacob via Style me Pretty

Cadeautjes?

Wil je je partner wat leuks geven? En dan ook wel iets waar hij of zij echt iets aan heeft? Een cadeau voor in het interieur is altijd een goed idee. Bovendien heb je er samen ook nog wat aan.

Leuke kussens

Een kussen is altijd wel een goed idee en ook makkelijk te kiezen. Kijk eens goed naar jullie interieur: welke kleuren springen eruit? Dan weet je dat je dit ook kunt kiezen voor een kussen. Koop er een maskertje bij (voor een dame) of een fles drank (voor een heer – of een dame natuurlijk) en je hebt een leuk pakketje. Ook extra leuk omdat je het zelf hebt uitgekozen. Wel zo persoonlijk!


Credits: MadamStoltz

Kaarsen… <3

Kaarsen passen natuurlijk perfect bij een Valentijnsdag. Koop een aantal kaarsen, leuke waxinelichthouders en maak er een leuk pakketje van!


Echt voor de mannen!

Vind je de bovenstaande cadeaus toch iets te ‘vrouwelijk’ voor jouw man of vriend? Kies dan iets van deze onderstaande cadeaus en je zit altijd goed:

  • Stoere landkaart (bijv. als poster);
  • Whiskey glazen met speciale ice cubes;
  • Houd je man van koken? Kies voor een leren keukenschort;
  • Verras hem met een diner voor twee bij jullie thuis (en gebruik veel KAARSJES!);
  • Een gepersonaliseerde keukenplank;
  • Een leuk houten telefoonhoesje.

Verras je liefde met een mooi gebaar

Wil je niet alleen maar cadeaus geven, maar ook iets meer doen? Zorg er dan voor dat de badkamer helemaal is opgeruimd, dat je overal kaarsjes hebt staan, een muziekje al op hebt staan én dat de wijn klaar staat en verras je geliefde! Tijd voor ontspanning voor hem of haar! 🙂


Credits: unknown – please tag. 

Hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie voor Valentijnsdag! Ik ben heel benieuwd wat jullie gaan geven. Liefs! X

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5X gekleurde zitmeubels van Mørteens

Met al deze donkere dagen kunnen we volgens mij wel wat kleur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *