Inspiration Wednesday: de leukste bijzettafels!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Bijzettafels: functioneel en stijlvol! Bijna niet meer weg te denken uit elk interieur. Een bijzettafel kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden in de ruimte. Een multifunctioneel tafeltje dat elke ruimte een cute en sfeervolle uitstraling geeft. Gebruik een bijzettafel als accessoire of als een extra tafeltje. Zelf zie ik ze ook steeds vaker in veel verschillende interieurstijlen terugkomen. Ik ga een aantal leuke tafeltjes uitlichten en hoop dat ik jullie weer een inspiratie boost kan geven! 

‘Treetop’

Doordat dit leuke tafeltje gemaakt is van hout en metaal, is het erg gemakkelijk te combineren! Door het hout kan het meubelstuk prachtig staan bij een scandinavisch interieur maar doordat er ook metaal in is gebruikt past het ook super leuk terug in een industriële stijl. Tof!

‘Cupid’

Dit prachtstuk van het merk Zuiver is om verliefd op te worden. Zet er een klein vaasje op, of juist een beeldje die je leuk vindt.  Bij dit leuke tafeltje hoef je er niet eens perse iets op te zetten, hij zal de blikken vanzelf vangen!

 Enoki set

En dan door naar deze twee bijzettafeltjes van het merk La Forma. Deze salontafels passen eigenlijk in elk interieurstijl wel thuis. Echter zouden de tafels het meest opvallen als je een interieur hebt met veel zwarte en grijze kleuren. want daar past de zilveren kleur het beste bij.

AA0693R03_3A

Hide & seek

Zie hier, strakke bijzettafels met super leuke kleurtjes. We love it! Kies voor een witte kleur als jouw interieur ook veel wit bevat voor een mooi samenhangend geheel.

Of heb je donker interieur? Kies dan voor een fel blauwe of gele kleur, dit breekt het mooi en zorgt voor contrast. Tip: kies je voor een gekleurde bijzettafel? Zorg dan dat je accessoires in diezelfde kleur, zoals kussens of muurdecoratie voor een nog toffer effect!

Jeffs bijzettafel

En dan door naar de laatste tafel die ik ga uitlichten. Dit mooie bijzettafeltje is van het merk La Forma en is tijdloos, doordat het een strak en eenvoudig design is. Door de zwarte en witte kleur past het samen bij elke kleur!

bijzetfl

 

Ik ben benieuwd of dat jullie thuis ook een bijzettafel hebben? En waarom zijn jullie juist voor dat tafeltje gegaan?
Xoxo Sara 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Eyoba. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het creëren van een hotelgevoel in de badkamer

De badkamer.. één van de belangrijkste dingen in je huis. Je bent...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *