Inspiration Wednesday: De 5 leukste wanddecoraties

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je ziet het overal: wanddecoratie. In de woonkamer, slaapkamers, in keukens en nog in veel meer kamers. Ik heb in deze Inspiration Wednesday de 5 leukste wanddecoraties van Vtwonen voor jullie uitgezocht. Misschien zie je er zelfs nog wat leuks tussen!

#1

Hoe leuk is de kleurencombinatie van dit wandrek en de andere accessoires die ze hebben gebruikt! Je ziet dat verschillende roze tinten heel erg mooi bij elkaar passen en omdat ze gekozen hebben voor een witte muur steekt het roze erg mooi af.


Credits: Vtwonen

#2

Wauw! Deze vlindertjes vind ik heel leuk, ze vallen heel mooi op. Omdat de muur en de bank donker van kleur zijn, springen de vlinders er helemaal uit. Je kunt de vlinder op verschillende plaatsen ophangen en in verschillende vormen, hierdoor kun je het helemaal naar je eigen smaak maken. Ik vind het erg leuk dat ze de witte kleur van de vlinders terug hebben laten komen in de sierkussens en het dekentje wat over de leuning hangt.


Credits: Vtwonen

#3

De kleuren van deze dromenvanger vind ik super tof! Omdat ze gekozen hebben voor een licht roze pastel kleur, past de dromenvanger erg mooi bij de lichte kleuren die er omheen gebruikt zijn. Een leuk idee is het om de roze kleur ook terug te laten komen in andere accessoires, hierdoor creëer je een samenhangend effect.


Credits: Vtwonen

#4

Deze houten schilderijtjes vind ik erg leuk! Je kunt ze zowel binnen als buiten ophangen. Ook vind ik de teksten op de schilderijen erg leuk!


Credits: Vtwonen

#5

Wow! Deze kleine schilderijtjes vallen me meteen op. De doorlopende lijn geeft een heel gaaf effect! Je kunt het ook perfect gebruiken als roomdivider.


Credits: Vtwonen

Welke wanddecoratie vind jij het leukste? Ben benieuwd! Liefs Romy

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé salontafels voor in huis

Een salontafel uitkiezen… Wat is er toch veel keuze! Ik begrijp het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *