Inspiration Wednesday: Accessoires voor de herfst

Inspiratie tijd: 2 minuten

De koude herfstdagen staan weer voor de deur. Iedereen gaat weer meer binnen zitten. Maar hoe zorg je nou voor die gezellige herfst/winter sfeer in je huis? In deze Inspiration Wednesday geef ik je inspiratie en wat handige tips! 

Etagère

Hoe gezellig ziet dit eruit? Het is makkelijk te maken en zonder een grote verandering heb je toch een meteen een winters sfeertje in huis! Je kan het maken hoe je het zelf wilt. Hou je bijvoorbeeld van meer kaarsen of andere decoraties? Het kan dat allemaal! Als de kerstdagen aanbreken kan je het ook eventueel leuk decoreren met kerstballen en andere kerstdecoraties. Eigenlijk heb je dus voor de hele winter wat!


credits: welke.nl


credits: de Zandhut/DAMNkunst photography

Kleuren

In de herfst/winter periode is het mooi om warme kleuren in je huis te hebben, want het zorgt voor sfeervolle en warme uitstraling. Een cognac kleur zie je nu steeds meer en is ook echt een mooie kleur om in je interieur te hebben! Je ziet op deze foto hieronder een klein stukje van een cognac kleurige bank. Deze kleur valt heel goed te combineren met andere warme kleuren!


credits: woononline.nl

Kaarsen

Met kaarsen kan je het eigenlijk heel makkelijk gezellig maken in huis. Vooral nu het steeds vroeger donker wordt, kan je lekker op de bank zitten met gezellig de kaarsjes aan! Je kan kiezen hoe je kaarsen neer zet. Zet je het op een blad, in houders of beide zoals hieronder op de foto.


credits: Riverdale

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Welk dekbed past bij jou?

Veel mensen besteden aandacht aan het kiezen van het juiste matras, maar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *