Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zusss is inderdaad basic, stoer uniek en een tikkeltje eigenwijs. Wij zijn het daar helemaal mee eens! Dit zie je namelijk terug in alle artikelen die door de zussen Sietske en Femke zelf ontworpen worden. In de collectie van Zusss vind je kussens, keukentextiel, opbergmanden, sjaals, tassen en diverse accessoires. Alles is in natuurlijke kleuren, wat ons erg aanspreekt! Toen wij hoorde dat wij een aantal producten mochten uitkiezen van Zusss, hoefden we niet lang na te denken!

Over Zusss
Er wordt twee keer per jaar een nieuwe collectie ontwikkeld. De zussen Sietske en Femke maken veel reizen en hier doen ze veel inspiratie op. Maar ook door middel van contact met de doelgroep komen ze weer tot nieuwe ideeën. Het is echt een lifestyle en het is dan ook een doel dat stoere vrouwen zich herkennen in de Zuss lifestyle. Het inspireert me echt hoe deze dames te werk gaan. En, ik kan met een gerust hart zeggen: de collecties mogen er zeker zijn! Natuurlijke materialen en tinten, een stoere uitstraling, i love it!

Opbergmanden
Opbergmanden zijn super handig, maar ook nog eens erg leuk voor je interieur! Bij Zusss vind je ontzettend veel opbergmanden. Ik heb deze twee rieten manden gekozen (maat S & M). Super leuk om te combineren met een kussen (het varenblad van Zusss). Maar je kan er ook een plant in plaatsen of speelgoed van je zoon/dochter. Veel mogelijkheden dus!

Zusss3

Zusss1

Zusss2

Zoals ik al aangaf heb ik dit prachtige kussen ook gekozen, maar dat is niet het enige kussen. Op bovenstaande foto zie je ook een grof geweven kussen. Ik vind de combinatie erg leuk!

En als laatste, natuurlijk…. ansichtkaarten met blad en tekst. Ik denk dat jullie wel door hebben dat we er helemaal weg van zijn! Deze kaarten kan je naar iemand opsturen, maar je kan ze ook in een fotolijstje doen en aan de muur hangen of je hangt ze bijvoorbeeld zonder fotolijst aan de muur. Ook erg leuk! Wij hebben het in fotolijstjes gedaan, zoals je hieronder ziet.

fotolijst 123

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Weekly favourites: 10 mooiste tuinstoelen (voorjaar 2016)

Voor nóg meer inspiratie gaan wij elke week de tien mooiste producten...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *