Zoveel keus! Voor wat voor servies ga jij?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een goed voornemen voor 2019 is: Weer gaan bloggen voor Furnlovers. Laten we het eens hebben over servies! Eten is 1 ding maar eten van mooi servies maakt me toch nog een extra stukje gelukkiger. Er is tegenwoordig zoveel keus dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Ik deel in deze blog graag een aantal van mijn favoriete servies.

HKliving 70’s Servies

Mijn echte favoriet is het 70’s servies van HKliving. Het servies is van keramiek en allemaal met de hand geglazuurd. Doordat ieder onderdeel een eigen bewerking heeft gehad is de kans groot dat ze allemaal net even ander zijn. Mix lekker alle kleuren en structuren door elkaar zodat je net zoals op de foto je eigen tafel in stijl kan dekken.Wist je trouwens dat alles gewoon in de vaatwasser kan! Dit is een zeer belangrijk detail, niet afwassen maar gewoon in de vaatwasser stoppen natuurlijk.

Mix and Match

Hoeft van jou ook niet alles het zelfde te zijn? Ga dan eens naar de kringloop toe voor de mooiste parels te scoren.Je zal wel een aantal keren een bezoek moeten brengen voordat je de mooiste stukken eruit pik, maar dit maakt het juist leuk. Vul je basis servies aan met glazen/kommetjes etc van de kringloop. Hier kom je vaak de mooiste geglazuurde kommetjes tegen, of juist de glazen die je oma vroeger in de kast had staan. Helemaal leuk toch!

 

Geef het een andere functie

Op de afbeelding hiernaast zie je de waxinehouders van COCOmaison. Heel leuk als waxinehouder natuurlijk, maar ik gebruik dit als koffie kopjes. Ze zijn echt super handig, precies de juiste maat en goed te combineren met de rest van het servies. Kijk soms iets verder dan de functie die de fabrikant eraan gegeven heeft. Vaak kunnen producten voor veel meer leuke doeleinde gebruikt worden.

HELP keuze stress!

Ben jij nou een super erge twijfelkont en weet je het allemaal niet? Is je vent lastig en hebben jullie allebei een hele andere smaak?
Ga dan voor de optie om je tafel in 2 verschillende stijlen aan te kleden 😉  Zo blijft iedereen gelukkig.

Is mixen niks voor jou? Vind je het mixen maar niks en heb je liever een strak gedekte tafel? Dit servies is ook  100% keramiek en vaatwasser bestendig. In de kleuren grijs, mint en wit past dit tafelservies in elk interieur. Door de leuke vorm van het servies steel je hier ook zeker de show mee! Servies is van COCOmaison.

Thanks voor het lezen van deze blog er komt snel weer een volgende online! Heb jij nou een bepaald onderwerp waar je wel eens wat meer over zou willen weten? Laat dan even een reactie over en dan zorg ik ervoor dat we er een blog aan gaan besteden. x Lindy 

Fotocredits: Styling bureau Knot & Coco maison


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe kies je de juiste hordeur?

Je kent het wel, je wil in de zomer de deuren lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *