Zonwering buiten kiezen?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Misschien denk je er nu nog niet aan, nu het winter is, maar toch is het slim om je nu alvast te oriënteren op het gebied van zonwering. Heb je al jaren de wens om buitenzonwering aan te schaffen? Maar ben je bang dat het te veel kost of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? In deze blog wil ik je alvast een eindje op weg helpen! Laten we eens kijken naar de mogelijkheden.

Oriënteren! 

Om te beginnen is het belangrijk om je eerst goed te oriënteren. Wat zijn de mogelijkheden? Welke partijen leveren zonwering voor buiten? En ga zo maar door. Wanneer je een goed gevoel hebt bij een bepaalde partij, kun je je verder gaan verdiepen. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde maand in gedachte dat je de buitenzonwering wil hebben hangen, dan is het verstandig om dat eerst al eens te bespreken met de desbetreffende partij. 

Kosten

Nu ben je waarschijnlijk ook erg benieuwd naar de kosten! Zonwering buiten? Let’s check it out! De kosten kunnen beginnen vanaf €150,- en oplopen tot zo’n €2000,-. Dit is natuurlijk afhankelijk van het type zonwering dat je kiest. Er zijn meerdere mogelijkheden, maar we zien dat het zonnescherm toch het meeste gekozen wordt. De andere mogelijkheden als het gaat om zonwering voor buiten? Dat zijn: 

  • Screens; 
  • Markiezen; 
  • Uitvalscherm; 
  • Knikarmscherm; 
  • Buitenjaloezieën; 
  • Rolluiken; 
  • Terrasoverkapping. 

Kortom: genoeg mogelijkheden, waarbij alles weer een ander prijskaartje heeft. 

De perfecte look-and-feel

Als je op zoek gaat naar nieuwe buitenzonwering, dan wil je misschien ook wel je tuin een complete make-over geven. Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen voor buiten? Of wat dacht je van een heerlijke loungeset? Als je nu kijkt (in de winter) heb je ook nog eens de kans dat alles een stuk voordeliger is qua prijs! 😉 Op zoek naar inspiratie? Lees dan eens deze blog van Interiorjunkie, daarin vertelt ze me meer over haar tuin make-over. Te leuk om te lezen.

Van binnen naar buiten

Wat we steeds meer zien is dat binnen en buiten op één lijn ligt: de tuin en het interieur lopen heel erg samen! Ik vind dat een hele leuke ontwikkeling, want zo creëer je echt een thuisgevoel door je hele huis én tuin heen. Mijn tip is om regelmatig eens te kijken naar de huidige interieurtrends. Wie weet doe je weer nieuwe inspiratie op voor jouw eigen woning en buitenleven! 

Terug naar buitenzonwering! 

Oké, tijd om weer terug te gaan naar de buitenzonwering. Wat ik zou aanraden is om eens jezelf te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Elk type zonwering heeft namelijk weer andere voordelen. Op deze manier weet je zeker dat het voldoet aan jouw wensen en eisen. Dat geldt ook voor de montage: is het makkelijk te monteren of moet je er iemand voor inschakelen? 

Ik ben benieuwd waar jij voor gaat! Eén ding is zeker: straks kun jij lekker genieten in jouw tuin, mét de perfecte zonwering voor buiten. 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budget tips voor een nieuwe look

Soms ben je gewoon toe aan verandering in je interieur! Dat hoeft...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *