Zomerse kleden van Sukhi

Inspiratie tijd: 3 minuten

Summer time! Er zijn verschillende manieren mogelijk om jouw huis klaar te maken voor de zomer. Tegenwoordig zie ik steeds vaker voorbij komen dat mensen durven te kiezen voor een opvallend vloerkleed en dat vind ik super leuk! Een vloerkleed brengt namelijk veel sfeer aan bijvoorbeeld de woonkamer. Maar we zien ook steeds vaker dat vloerkleden buiten worden gebruikt. Vloerkleden combineren? Ook dat is een aanrader. Ik vertel je er meer over en laat je mooie vloerkleden van Sukhi zien!

Jouw stijl is belangrijk!

Kijk goed naar wat jouw smaak en stijl is en kies dan voor een vloerkleed. Ik hou zelf bijvoorbeeld erg van blauwtinten en ik zou het dan ook gaaf vinden om mijn vloerkleed hierop aan te laten sluiten. Als je bijvoorbeeld een woonkamer hebt met veel kleur, dan zou ik juist kiezen voor een rustig vloerkleed.

bank-design-appartement-hennep-tapijten (1)

Kleuren combineren

Je kunt er ook voor kiezen om juist kleuren met elkaar te combineren. Hierdoor ontstaat een speels effect. Onderstaand vloerkleed geeft een leuk effect doordat er meerdere kleuren verwerkt zijn!

alfombras_interiors_web_075 (1)

Onderstaand sfeerbeeld van een patchwork vloerkleed laat goed zien wat ik bedoelde met de blauwe kleur. Zo mooi! Het spreekt me erg aan dat er wel kleuren gebruikt worden, maar dat het niet té druk wordt. Het blijft een rustig geheel.  

alfombras_interiors_web_052 (1)

Combineren!

Wil je iets nieuws met jouw interieur voor de zomer? Maak het dan helemaal zomerklaar met de juiste woonaccessoires, meubels en natuurlijk een vloerkleed. Een vloerkleed van Sukhi bijvoorbeeld!  Hieronder zie je een goed voorbeeld hiervan. Kies bijvoorbeeld voor een grote poster of foto, plaats het in een grote lijst en zet dit op de grond. Daarbij een mooi vloerkleed en daarop een fauteuil of stoere bank. Tadaaa: je hebt gelijk een gezellig plekje! Heb je (nog) geen vloerkleed? Ik weet zeker dat dit een groot verschil maakt in jouw woonkamer!

designer-huis-inspiratie-witte-sukhi-tapijten (1)

Never forget the flowers!

Bloemen maken het helemaal af natuurlijk! Het brengt echt een zomers gevoel en het staat ook zo gezellig. Het onderstaande vloerkleed vind ik trouwens ook een aanrader. Het is een rustig vloerkleed, maar door het patroon ontstaat er wel meer sfeer.

diamantpatroon-vintage-berber-tapijt (1)

Welk vloerkleed is jouw favoriet? Let me know! Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sukhi. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Binnenkijker bij Joyce!

Heb jij onze eerste video al gezien? De eerste video hebben we...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *