Zo ruikt je was nóg lekkerder!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Persoonlijk ben ik dol op de was doen. Oké, dat klinkt misschien wat gek, maar ik vind het altijd zo fijn als het gedaan is en de kleding weer fris ruikt. Herkenbaar? Ik kan dan zo genieten van de verschillende frisse geuren en ga daarom geregeld op pad om wasmiddel te halen. Maar nu ik bekend ben met Wasparfum, maakt het niet meer uit welk wasmiddel ik kies… want de wasparfums zorgen ervoor dat iedere was heerlijk ruikt! In deze blog laat ik je een aantal nieuwe geuren zien. 

Fijne materialen

Het leuke aan de Wasparfum is dat het niet alleen lekker ruikt, maar ook nog eens een functie heeft. De groene fles (Smeraldo) is namelijk geschikt voor fijne materialen, zoals wol, zijde en linnen. Behoud de materialen van jouw spullen goed en doe er een vleugje van het Wasparfum in. Deze geur ruikt naar lekkere witte musk. Daarnaast heeft het zacht en licht zoete ondertonen van vijgen die de aanwezigheid van margriet en wilde roos versterken. 

 

Ontspannen

Je hoort het zo veel: tegenwoordig moeten we allemaal wat meer ontspannen. We zijn altijd maar druk en gunnen onszelf weinig rust. In de vorige blog hebben we er al kort over verteld: de Lavanda Wasparfum. Een heerlijke, zachte frisse geur die voor iedereen wel bekend is: lavendel. Het fijne aan deze geur is dat lavendel een ontkrampende werking heeft op het zenuwstelsel! Het helpt bij hoofdpijn, pijn in de nek, schouder etc. Dus het ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog eens een helende werking. 

Mooie sfeer

Zoals je ziet hoeft het washok niet saai te zijn! Kleed het interieur mooi aan met verschillende planten, schilderijen en vloerkleden. Op die manier maak je er echt een fijne plek van. De uitstraling van de Wasparfum is ook erg mooi, dus zet deze vooral op de wasmachine of zorg dat je een leuk rieten mandje hebt waar je het allemaal in doet. 

 

Hoe gebruik je de Wasparfum?

Ik kan mij voorstellen dat je denkt: ‘Maar hoe werkt het nou precies?’. Het is heel simpel! Je giet het dopje van het flesje vol en dat doe je in het wasverzachter bakje in de wasmachine zelf. Je moet er zelf nog wel normale wasmiddel bij doen, maar dat kan een neutrale zijn, omdat de geur van de Wasparfum al een heerlijke geur heeft. Heb je een kleinere was? Je kunt uiteraard ook altijd wat minder gebruiken. Bij normaal gebruik, ongeveer 5 ml per volle trommel, kun je dus met een fles van 500 ml 100 keer wassen.

 

De Perla is overigens een van mijn favorieten! Deze is heerlijk te gebruiken voor alle soorten kleding. Denk aan truien, broeken, ondergoed etc. De naam Perla is Italiaans voor parels en dat vonden ze wel passen bij deze geur. Leuk om te weten: de Romeinen beschouwden parels als symbool van macht, wijsheid en geluk! 

Cadeau

Ook zijn de Wasparfums enorm leuk om cadeau te geven aan iemand. Is een vriendin jarig? Gaat iemand op zichzelf wonen of wil je iemand zomaar even verrassen? Dan heb jij met de Wasparfum echt een origineel en leuk cadeau. Het wordt daarnaast ook extra leuk verpakt!

Neem een kijkje op de site van Wasparfum en check welke geur het beste bij jou past. Enjoy!

Comments

comments

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Furnlovers

Jouw interieurstijl een nieuwe look geven

Het heerlijke zonnetje laat zich al weken elke dag zien. Heerlijk! Ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *