Zo creëer je sfeer in huis!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zoals ik al eerder heb verteld in een blog ben ik sinds kort verhuisd! En niet zomaar verhuisd… ik ben op kamers gegaan. In het begin wel even spannend, maar het wende al snel. Ik vond het zo leuk om voor het eerst mijn kamer helemaal zelf in te kunnen richten naar mijn eigen stijl en smaak, love it! In deze blog vertel ik je hoe ik voor sfeer heb gezorgd in mijn kamer. Lees je mee?

Meubels

Allereerst vond ik het belangrijk om de ‘basis’ te hebben in mijn kamer. Ik ging op zoek naar een bank, bed, kledingkast en een bureau. Ik heb zelf een kamer van 15m2… erg klein dus! Ik moest goed passen en meten om mijn kamer zo effectief mogelijk in te kunnen delen. Ik heb gekozen voor een hoogslaper, zodat ik daaronder een bank neer kon zetten en mijn bureau er ook nog onder kon. Ideaal dus!

Knus maken

Nu kwam het leukste gedeelte (vind ik). Het mooi maken van de kamer. Nu mijn kamer was ingericht met meubels vond ik het nog erg kaal en leeg. Ik had al wel wat persoonlijke spulletjes van huis meegenomen, zoals foto’s en boeken, maar gezellig was het nog niet. Om meer sfeer in mijn kamer te creëren heb ik een aantal planten gekocht en kleurrijke kussentjes geplaatst op de bank. Daarnaast doet een vloerkleed ook erg veel. Zo wordt je kamer direct knusser en geeft het een huiselijk gevoel.

Decoratie

Ik had nog niks aan mijn muren hangen en wilde graag een paar mooie schilderijen. Toen ik op internet ging surfen naar leuke wanddecoratie kwam ik al snel uit bij Karo-art. Zij hebben echt van alles. Denk bijvoorbeeld aan glasschilderijen, acrylglas schilderijen, kurk schilderijen. Persoonlijk vind ik schilderijen met dieren erg mooi. Dit onderstaande schilderij kwam ik namelijk tegen en was direct verkocht! Doordat deze foto op glas is gedrukt heeft het een scherpe HD kwaliteit.

Mijn favorieten

Naast het glas schilderij kwam ik nog meer moois tegen! Hou jij van reizen en wil je sfeer toevoegen in jouw kamer/huis? Ga dan bijvoorbeeld voor deze prachtige wereldkaart. De wereldkaart is gemaakt van kurk. Je kunt daarom makkelijk met een vlaggetje of punaise jouw bezochte landen/plaatsen onthouden.

Zelf vind ik het erg fijn als ik in mijn kamer dingen kan afschermen. Vandaar dat ik dit vouwscherm ideaal vind. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld je woon- en slaapgedeelte van elkaar scheiden of je keuken van de woonkamer. Super handig én het staat leuk.

Last but not least… dit unieke schilderij dat is gemaakt op linnen! Door de kleuren die gebruikt zijn, is het een vrolijk schilderij dat echt sfeer toevoegt in je huis. 

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze prachtige schilderijen van Karo-art. Wil jij jouw huis, slaapkamer of woonkamer ook een beetje meer sfeer geven? Neem dan eens een kijkje op de site. Liefs! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

IXXI: gekozen foto’s, deelnemers én het eindresultaat!

Zoals jullie wellicht hebben langs zien komen, hebben we een IXXI actie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *