Woonmaand bij MegaStores Den Haag

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is Oktober Woonmaand! Het perfecte moment om inspiratie op te doen en aandacht te besteden aan je interieur. Bij MegaStores Den Haag hebben ze veel leuke acties en activiteiten die je kunt doen deze maand. Ik wil dit graag voor jullie uitlichten!

Inspiratiekas

Op het Woonplein in Den Haag staat een superleuke inspiratiekas met meubels uit MegaStores Den Haag. Banken, tafels, lampen, accessoires… noem het maar op! Met de kas kun je veel inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Bij de inspiratiekas hebben ze ook een leuke actie. Als jij de waarde van de inhoud van de kas raadt kun je kans maken op een wooncheque ter waarde van €250! Hoe fijn is dat!

Kijk hoe leuk zo’n inspiratiekas er uitziet! In de kas zie je verschillende trends terugkomen. Bijvoorbeeld de verschillende stoelen, een mooi gedekte tafel en het geeft ook wel een beetje een winters gevoel. Vind je niet?

Leuke activiteiten!

Naast de inspiratiekas heeft MegaStores Den Haag ook veel andere activiteiten die je kunt doen deze maand. Er zijn bijvoorbeeld workshops die je kunt bijwonen. Je kunt meedoen met een gratis workshop dreamcatchers maken. Dit lijkt mij zelf erg leuk om te doen! Ook kun je gaan knutselen met als thema Halloween. Wanneer je een aankoop hebt gedaan in de maand oktober kun je in het weekend van 21 en 22 of 28 en 29 oktober langskomen bij MegaStores Den Haag en daar aan het Rad van Fortuin draaien. Misschien maakt je dan wel kans op een prijs! Kom dus snel shoppen en inspiratie opdoen bij MegaStores Den Haag voordat de maand om is. 😉

MegaStores Den Haag

MegaStores Den Haag is het grootste overdekte woonwinkelcentrum van de Benelux. Zelfs op een regenachtige dag kun je dus nog lekker shoppen en inspiratie op doen. Check de site van MegaStores Den Haag voor meer informatie over de Oktober Woonmaand en inspiratie!

Ben je opzoek naar nieuwe meubels en heb je zin in een dagje uit? Kom dan langs bij MegaStores Den Haag en ervaar de Oktober Woonmaand! Liefs, Eva.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Babywasjes met Wasparfum.nl

Ben je ook zo gek op fijne geuren voor in huis? Wij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *