Wooninspiratie en trends voor jouw huis

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ben je ook weer toe aan nieuwe wooninspiratie voor jou huis? Tijd om wat nieuwe trends te ontdekken? 😉 In deze blog vind je weer veel inspiratie die gemakkelijk kunt toepassen op jouw interieur.

Kies voor iets anders

Wanneer je toe bent aan verandering, maar merkt dat je een beetje vastloopt, is het een tip om een keer te kiezen voor meubels, lampen en woonaccessoires die een andere vormgeving hebben dan normaal. Iets dat écht een keer anders is dan je in eerste instantie zou kiezen. Waarom? Hierdoor ben je minder snel op je spullen uitgekeken!

Studio Perspective

Kennen jullie Studio Perspective al? Bij Studio Perspective koop je prachtige producten (trust me – wij zijn er helemaal weg van!) én ze hebben een bijzonder verhaal. De producten zijn namelijk gemaakt door mensen welke een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Jij hebt dus een designproduct in huis en daarbij geef jij de makers een beter toekomstperspectief. Zoals ik net al zei, zijn wij helemaal weg van de producten. Daarom vind ik het ook erg leuk om mijn favorieten te laten zien.

Spool hanglampen

Ik zie de spool lampen steeds vaker voorbijkomen. Zo leuk! Wat ik echter niet wist, is dat er ook spool hanglampen zijn. Bij Studio Perspective zag ik de lampen in het zwart, wit en koper. Ook zijn er combinaties van deze drie kleuren. De lampen zijn gemaakt van waste materiaal, zo was de spoel ooit een onderdeel van een lasmachine. Wanneer de lasser het lasdraad opmaakt, belandt de spoel vervolgens bij het afval. Slim, duurzaam én leuk dat Tolhuis Design (de maker van de lamp) deze materialen hergebruikt.

Studio Perspective Tolhuijs Design (1)

Wil je nog meer lampen zien? Zowel hanglampen, vloer-en wandlampen? Bekijk ze hier!

Spool-black-deluxe Studio Perspective 2

Tafels

Een tafel uitkiezen is niet altijd zo makkelijk als het lijkt, want er is zoveel keuze en je wilt tenslotte niet een tafel die heel Nederland al heeft. Ik kwam twee tafels tegen: de Able Pallet en de Able geperst Pallet.

Able Pallet

Deze houten tafel heeft een metalen onderstel en is ook weer gemaakt van afvalmaterialen. Het metaal komt van een staalfabriek en het hout zijn weggegooide fabriekspallets of oude treinwagons. De tafel heeft een robuuste uitstraling en is écht oprecht een keer wat anders.

palletkleur

Wil je nog meer tafels zien? Check ze hier allemaal.

Wandkasten

Wandkasten zijn ideaal om je woonaccessoires op een leuke manier te laten zien. Deze wandkast moest ik gewoon even met jullie delen. Het design is minimalistisch en tijdloos. Wat ook erg handig is, is dat je de kast helemaal kunt customizen. Wil je een andere kleur? Geen probleem! Daarnaast kun je kiezen welke houtsoort je wil en welke kleur je wil voor het frame van de kast.

Don Zweedijk. de ontwerper van de wandkast, kwam in aanraking met de sociale werkplaats het Maliegilde en besloot om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Tijdens zijn afstuderen was het voor hem duidelijk: hij wilde dit samen met het Maliegilde doen. Don ontwierp een wandkast die realiseerbaar en toch ook uitdagend is voor de makers, en zo heeft hij zowel de prijs in de categorie ‘Ondernemerschap’ als de publieksprijs gewonnen tijdens zijn afstuderen. Dit was het startpunt voor de Mogelijkheid Collectie.

Wandkast

Kende jij Studio Perspective al? En, wat vind je van deze producten? Ik ben benieuwd. Wil je meer inspiratie en wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en meer bij Studio Perspective? Volg ze dan op social media: Instagram & Facebook.
Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Studio Perspective. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hout in huis!

Ik denk dat iedereen wel iets van hout in huis heeft. Of...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *