Winter wonderland

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het begint nu echt winter te worden. En de kerstdagen komen ook steeds dichterbij! Natuurlijk hopen we dat we een witte kerst krijgen en dat het een “winter wonderland” wordt. Met de leukste spullen in deze actie kun je een echt winter wonderland creëren thuis!  

Landelijke woonaccessoires

Met kerst is het voor iedereen wel belangrijk om een gezellige gedekte tafel te hebben met mooi servies. Je kunt de tafel super leuk dekken en ik heb daar een aantal ideeën voor gevonden die ik maar al te graag met jullie deel.

Gebruik groen op tafel

Groen kun je ook zeker gebruiken op de kersttafel. Een klein vaasje met een bloem, takjes met groene bladeren of iets anders. Daarnaast is het ook leuk om bijvoorbeeld een mooie stoffen (linnen) servet een beetje slordig samen te voegen en hier een touwtje omheen te doen. Dan kun je er ook een groen takje bij leggen. Het brengt direct veel sfeer!

Maak persoonlijke naambordjes

Hoe leuk is het dat wanneer je gasten komen er al persoonlijke naambordjes leggen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: je kunt het zelf tekenen of printen.

Combineren!

Kies voor verschillende ‘lagen’ servies: een groot bord, daar op een kleiner bord en daar weer op een schaaltje voor bijvoorbeeld het voorgerecht (soep). Dat geldt ook voor glazen. Zet verschillende glazen neer, zoals een wijnglas en een normaal glas voor wat fris. Zo heb je voor ieder wel wat hij of zij nodig heeft.

Winter wonderland collectie

Bij Sfeerleven kwam ik hun mooie winter wonderland collectie tegen, met veel mooie landelijke woonaccessoires. Zo kun je de hele tafel perfect klaarmaken voor de feestdagen.

Als je deze collectie ziet dan krijg je spontaan zin in kerst (als je dat nog niet hebt ;-)).

Zoals ik hierboven al vertelde wilt iedereen wel een mooie tafel. En, ook met de mooie tafelkleden in deze collectie van Sfeerleven krijg je dat zeker voor elkaar! In deze collectie zie je echt van alles waarmee je je huis ‘kerst-klaar’ kunt maken!

Een gedekte tafel

Dit idee vind ik echt super leuk! Je kunt de tafel natuurlijk in een kerstsfeer maken met een kerstachtig tafelkleed. Maar hoe creatief en gezellig ziet dit eruit? Een kersttak en wat decoratie erom maken met een touwtje en klaar!

Accessoires

Deze super schattige accessoires maken het echt af! Op de foto’s hieronder zie je ook hoe je het leuk kan combineren. Doe bijvoorbeeld een leuke tak met besjes in die kan of een kaarsje in het huisje. Het is niet alleen leuk om op tafel te hebben staan. Maar ook bijvoorbeeld met een warme kerstavond op de salontafel op vensterbank.

Kleden en doeken

Bijpassende tafelkleden, een theedoek en een handdoek mogen natuurlijk niet ontbreken. Bijna bij iedereen thuis worden de kerstachtige doeken weer uit de kast gehaald rond de tijd van kerst. Maar hoe gaaf zijn deze? De kleur was meteen iets waar mijn oog op viel! Zo heb je alles gematcht met elkaar en ben je helemaal klaar voor de feestdagen!

Hoe maak jij je huis kerstklaar? Laat het me weten! Liefs, Isabel.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ontdek de nieuwe woonstijlen van Rivièra Maison

Rivièra Maison verrast met hun nieuwe collectie. Iedereen is anders en heeft...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *