What to do with… shoes!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Mannen, vrouwen, kinderen… Tegenwoordig heeft iedereen wel meerdere paren schoenen. Maarja, waar laat je al die schoenen? Al die schoenen kun je tenslotte ook niet door heel het huis laten slingeren. Daarom geef ik je graag wat handige tips en laat ik je voorbeelden zien van schoenenrekken en -banken!

Tips voor het opbergen van schoenen!

Bij het opbergen van schoenen is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Kijk goed naar de plek waar je de schoenen wil opbergen. Is dit wel een luchtige plek? Anders kan het namelijk erg muf worden. Een afdekkende doos is dus niet erg handig. Daarnaast is een vochtige plek niet echt een aanrader voor het opbergen van schoenen. Dit is namelijk niet goed voor de kwaliteit van je schoenen.

Bij het kiezen van het juiste schoenenrek is het ook goed om te kijken naar wat voor een schoenen je hebt. Heb je veel sneakers, hakken, laarzen, nette schoenen? Op deze manier weet je zeker of de schoenen wel in het rek passen.

Hangend schoenenrek

Een hangend schoenenrek is een optie om de schoenen op te ruimen. De naam zegt het al: dit schoenenrek hang je aan de muur. 😉 Als je niet wil dat dit schoenenrek in zicht hangt, kun je er ook voor kiezen om het op te hangen in een kleine kamer van je huis of in de hal. Onderstaand rek is de WENKO.

Staande rekken

De schoenenrekken zoals we die allemaal wel kennen zijn zoals de volgende:

schoenenrekstaand

Super handig en gemakkelijk te gebruiken! Plaats het rek bijvoorbeeld in de hal (bij de kapstok)! Als je echt veel plek voor schoenen nodig hebt, is dit schoenenrek zeker een aanrader. Dit schoenenrek kan namelijk worden versteld in de breedte. Daarnaast kun je het ook stapelen door nog een schoenenrek er op te zetten.

Schoenenbank

Het is ook nog een optie om te kiezen voor een schoenenbank. Dat is wel zo handig als je er eventjes bij wil zitten wanneer je je schoenen aan trekt 😉 of je kan er leuke accessoires op plaatsen, zoals een kussentje of een groot windlicht.

Schoenbank1

Schoenbank2

Liever een houten look? Dan is deze misschien wel iets voor je. Deze schoenenbank heeft wel iets minder ruimte, maar je kan er alsnog wel wat schoenen in kwijt! En er zijn twee extra lades.

Schoenenbank3

Hoe berg jij je schoenen op? Ik ben benieuwd wat voor een schoenenrek jij het liefst zou gebruiken om ervoor te zorgen dat het er overzichtelijk en opgeruimd uit blijft zien. Er is dan ook zoveel mogelijk! Bij Otto vind je enorm veel inspiratie voor schoenenrekken, schoenenbanken en andere opbergmogelijkheden.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiration Wednesday: de mooiste bijzettafels

Een nieuwe Inspiration Wednesday! Dit keer gaat het over de leukste bijzettafels....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *