Welke geur past bij jou?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Zoals je zelf ook vast hebt gemerkt, is het weer lekker koud buiten. Wat is er dan sfeervoller dan gezellig de kaarsjes aan? En beter nog… Geurkaarsen! Een lekkere geur in huis is namelijk nooit verkeerd, toch? Ik vertel je graag meer over welke geur nu écht bij jou past! Heb je al een lievelingsgeur? Dan vertel ik je graag wat die geur over jou zegt! Here we go!

Lavendel 

Uit vele onderzoeken is gebleken dat lavendel pijn kan verlichten. Daarnaast maakt de geur van lavendel je ontspannen en kalm. Waardeer jij ook zo die me time momenten? Heel logisch! Zet dan ook de volgende keer dat je een spa-at-home avondje of gewoon een bank avondje hebt, dus lekker die kaars aan. Neem het moment in je op en creëer jouw ultieme ontspan momentje! 

Vanille

Vanille is de populairste geur onder de geurkaarsen. De meeste mensen hebben deze geur wel geprobeerd voordat ze écht ontdekte wat hun geurtje was. Heb je deze geur nog steeds? Helemaal niets mis mee! Het laat zien dat je erg van de tradities bent. Het hoeft van jou gewoon niet zo uitbundig en anders!

Appel-kaneel

Kaneel is altijd zo’n heerlijke geur! Het doet je waarschijnlijk denken aan bakken of koken. Tóch, zorgt kaneel ervoor dat je erg gefocust blijft. Ideaal dus voor een grote dag, zoals een presentatie dag van werk of school. Kaneel geeft je geheugen namelijk een extra boost. Wie wilt dat nu niet! Een appel geur laat over je weten dat je erg van gezelligheid houd. Apart zijn het heerlijke geuren, maar in combinatie is het zelfs nog lekkerder! 

Citroen

Word jij ook altijd zo vrolijk van citroengeur? Het maakt je namelijk erg opgewekt en het laat je negatieve gedachten vervagen. Je bent dus best optimistisch en eigenlijk altijd vrolijk.  Wanneer jij wakker word met deze geur kan jouw dag niet meer stuk! En als je nou een citronella kaars aansteekt in de zomer, zul je merken dat je ook minder last hebt van muggen. Weg met dat vervelende gezoem. 😉

Rozen 

De klassieke rozen geur is in dit rijtje ook niet te missen. Rozen geur spreekt eigenlijk al voor zichzelf. Als rozen je favoriete geur is, dan ben je erg romantisch. Net als lavendel geeft deze geur je een ontspannen gevoel, maar heeft rozen nog een extra toevoeging die niet mis is! Deze geur verhoogt namelijk je libido en romantische gevoelens!

Pompoen 

Voor de meeste mensen geldt wanneer je pompoen geur het lekkerst vind, dat je een erg snel wisselend afgeleid persoon bent. Pompoen is namelijk echt een herfst geur. Na de herfst wissel je dan ook redelijk snel naar een andere geur omdat je erop uitgekeken bent. Dat maakt natuurlijk niets uit! Je houd gewoon van variatie! 

Klopt het een beetje? En weet je nu welke geur perfect bij jou past? Ik hoop het wel!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste verlichting voor in de keuken

Het blijft lastig: de juiste verlichting kiezen voor in de keuken. Waar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *