Welk verhaal vertel jij met jouw interieur?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Woondecoratie: het kan eigenlijk niet ontbreken in een huis. De juiste woonaccessoires zorgen onder andere voor meer gezelligheid in jouw interieur. Je zorgt voor een fijne sfeer, warmte en je krijgt direct het “thuisgevoel”. Elke woonaccessoire in jouw huis past bij jouw smaak en staat wellicht voor een persoonlijke herinnering. Ik vind het erg inspirerend!

Ik vind het erg bijzonder en leuk als een interieur een weerspiegeling is van iemand als persoon. Zo zie je bij sommige mensen dat er woonaccessoires staan uit diverse landen. Landen waar diegene iets mee heeft, vandaan komt, als souvenir heeft meegenomen of een andere reden. Op deze manier heb je echt een verhaal bij bepaalde producten in huis. Zelf vind ik het dan ook altijd erg leuk om voor woonaccessoires te kiezen die iets opvallends hebben! Zo heb ik in mijn huis veel fotolijsten met foto’s van (mezelf met) vrienden en familie, accessoires vanuit diverse vakantielanden, spullen die ik heb gekregen van familieleden en natuurlijk bestel ik ook regelmatig wat leuks voor in huis… 😉

Een warm kleed voor deze koude dagen…

Ik ben al een tijd op zoek naar een leuk kleed voor op de bank. Ik was toe aan iets nieuws en aan een frisse kleur! Zo kwam ik de webshop Potpori tegen. Bij Potpori kwam ik een leuk kleed tegen die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als strandlaken, voor de baby en in mijn geval als een heerlijk kleedje voor op de bank! Het kleed bestaat 100% uit katoen. Misschien ook wel wat voor jou? Toch iets vrolijks voor deze donkere dagen!

potpori5 Potpori

Potpori: voor woonaccessoires uit de Oosterse sferen

De naam ‘Potpori’ is ontstaan doordat er allemaal verschillende producten worden verkocht. Het assortiment is geïnspireerd op de rijke kunst en cultuur vanuit diverse streken in Turkije. Denk bijvoorbeeld aan Anatolië en de Egeïsche kust. Alle producten zijn handgemaakt, -geschilderd en/of -geverfd. Bij Potpori vind je dus zeker duurzame en betaalbare kwalitatieve producten.
In het assortiment vind je onder andere plaids, doeken, kilims, kussens en meer. Achter alle producten zit een verhaal! Het komt uit het buitenland en voornamelijk uit Oosterse landen. Als je de webshop bekijkt, dan zie je de meest prachtige kleuren! Erg inspirerend vind ik. Met de spullen van Potpori waan je je zeker in de Oosterse sferen!

potpori3 Potpori4

Ik ben benieuwd of jij accessoires of meubels in huis hebt met een bepaald verhaal? Laat het me weten door een reactie achter te laten!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Velvet meubels

Wij zijn gek op de nieuwe trend: Velvet! Een velvet meubel geeft...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *