Weekly favourites: 5x onze favorieten

Inspiratie tijd: 2 minuten

Goodmoring! Start van een nieuwe week. En hoe kan je hem beter starten dan met een Weekly favourites. Deze week 5x onze favoriete muur stickers. Muur stickers zijn super leuk en heel handig om je muur net een ander touch te geven. YAY!

#1 Geometric cactus

Hoe leuk zijn deze stickers. Dit is ook heel tof op een gekleurde muur, geel bijvoorbeeld. Dat geeft echt een mooi en vrolijk contrast. De stickers kan je leuk combineren met andere zwart witte items zoals je hier ziet. Je kunt er alle kanten mee op. Like it 🙂

WF muurstickers 11
Bron

#2 De kinderkamer

Aahw! Is dit niet super schattig. Beeld je dan in dat erbij de kussens een lief klein baby’tje ligt. Deze muurstickers zijn echt té lief.

WF muurstickers 2
Bron

#3 Driehoekjes

Hier kan ik natuurlijk niet omheen, de driehoekjes. Dit is echt een trend nu. Ik zie ze overal voorbij komen en in alle soorten interieur. De ene heeft een zwart-wit interieur en de ander heeft meer een grijs interieur. De driehoekjes zijn super leuk maar ze hebben ook andere soorten, kleine hartjes bijvoorbeeld. Omdat het ontwerp zo simpel is kan het eigenlijk in elk interieur wel toegepast worden. Mix and match.


Bron

WF muurstickers 5
Bron

#4 Wereld kaart

Dit is ook heel tof. Heel simpel maar wel even net wat anders dan een normale landkaart aan de muur.

WF MS 5
Bron

#5 Vlinders

Waaah! Deze vind ik dus helemaal te gek! Ik ben echt gek op vlinders en zou dit zo in mijn interieur toepassen. Stiekem zou ik zo nog wel in het roze willen hebben. Maar hier zijn de zwarte vlinders heel leuk opgeplakt op de gekleurde muur. Dit is mijn absolute favoriet!!

WF MS 6
Bron

Dit waren onze favorieten van deze week. Ik ben benieuwd of jij ook zo fan bent van de muur stickers en of je zelf ook hebt. Laat het me weten in de comments. Fijne week 🙂

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Speciaal voor het WK: Philips Hue bij dmlights!

Nederland doet dan wel niet mee met het WK, toch is er...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *