Weekly favourites: 5x leuke woonaccessoires bij de HEMA

Inspiratie tijd: 2 minuten

De HEMA, wie kent ze niet? Super leuke spullen voor een leuk prijsje. Deze week laat ik je 5 leuke woonaccessoires zien van de HEMA. Leuke woonaccessoires om mee in te tuin te zitten voor als de lente er dan eindelijk is. YAY!

#1 Vrolijke servetten

Spring is coming!! Deze servetten zijn super leuk voor de lente die eraan komt. Ik zie het al helemaal voor me: zonnetje, lekker eten en met vrienden buiten zitten.

#2 Lampjes

Als je dan toch lekker buiten zit met je vrienden of familie waarom hang je dan niet dit leuke lichtsnoer aan de schuur of aan het afdakje. Want als lekkere weer  gekomen is dan kan je lang buiten zitten. Je kunt dan dit lichtsnoer ergens ophangen. Je kunt er nog een kampvuurtje bij aan doen voor het ultieme buiten gevoel.

#3 Kleedje

Heerlijk bij het kampvuur met dit mooie kleedje.

#4 Kaarsen

Om nog meer sfeer te geven aan de tuintafel kan je deze gele kaarsen er heel leuk bijzetten.

#5 Kussens

Last but not least, we moeten natuurlijk ook lekker zitten als we buiten zitten. Dit kussen is dan niet in het geel zoals de rest van de producten maar dit kussen past er wel heel goed bij!

40-x-40-grijs-7370003-pdpmain

Heb jij nu na het lezen ook zoveel zin in de lente? Ik wil in ieder geval en de producten van de HEMA helpen daarin mee. Super leuke spullen!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DIY Kersthangers

Deze blog gaat over het maken van je eigen kersthangers. Ik laat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *