Weekly favourites: 5x de leukste tafelkleden

Inspiratie tijd: 2 minuten

YES, de lente is begonnen en daarom gaan we verder waar we vorige week zijn gebleven….. LENTE producten!! Deze week 5 keer de leukste tafelkleden voor op de tafel buiten of voor binnen. Zelf geniet ik er enorm van om weer buiten te kunnen eten. Vorige week was het zulk mooi weer dat het eindelijk weer kon. Laten we snel kijken naar de tafelkleden voor de lente. YAY!

#1 Zwart wit met blokjes

Dit tafelkleed vind ik persoonlijk vet leuk, je kunt namelijk alle kanten op met deze rustige print. Je kunt in hetzelfde kleuren patroon blijven of juist allemaal kleurtjes toevoegen. Met Pasen kun je voorbeeld allemaal kleurtjes toevoegen, geel of roze. Maak er iets gezelligs van!

Suzanne

#2 Gold rain

Oeehh roooze! Ik ben fan, roze met gouden details. Dit tafelkleed bepaald echt een groot deel van de aankleding op je tafel. Ik zie het al helemaal voor me, lekkere warme broodjes en lekker beleg. Jammie, heerlijk ontbijten op zondag ochtend in de zon! I’m in!

Suzannee

#3 Zonnetjes op tafel

HEMA blijft toch wel een van mij favoriete winkels waar ik mijn producten koop, net zoals dit tafelkleed. Het is een enorm vrolijk tafelkleed.

130-x-150-lichtblauw-7350225-pdpmain

#4 Placemats

Je kunt er ook voor keuzen om geen tafelkleed te doen maar voor net iets anders te gaan…. placemats.

# Kanten tafelkleed

Oeh, dit is ook wel heel mooi! Een tafelkleed van kant, heel chic vind ikzelf. Het geeft een heel mooi effect,omdat het natuurlijk doorschijnt. Dit kan heel mooi zijn op een witte tafel, want dan zie je het contrast heel mooi. Het kan natuurlijk op elke tafel, want het geeft altijd een mooi effect omdat het kleedje zelf al een mooi patroon heeft!

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Groen in je interieur

Hi there! Ik was aan het kijken op Pinterest vandaag en toen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *