Webshop Musthaves.nl opent winkel in Breda!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Yay! We hebben een leuk nieuwtje voor je: webshop Musthaves.nl heeft een winkel geopend in Breda. Zo tof! Zeker de moeite waard om een keertje langs te gaan. Deze toffe webshop is ook te vinden bij onze Favourites en het is tijd om één van onze favoriete shops verder aan jullie uit te lichten.

Musthaves.nl

Ken jij Musthaves.nl al? De naam zegt het eigenlijk al: het is dé webshop waar je alle musthaves kunt vinden voor jouw interieur. Van design accessoires tot designmeubelen en dat allemaal voor een fijn prijsje! Op hun website vind je meer dan 10.000 producten voor elke interieurstijl. Er zit dus altijd wel iets tussen wat perfect past in jouw huis.

Winkel in Breda!

Sinds 12 november 2016 heeft Musthaves.nl een winkel geopend op Spinveld 13 in Breda. Gaaf om nu de winkel in het echt te kunnen bezoeken! Op deze manier biedt Musthaves.nl de klanten de kans om zich, naast de webshop, ook te laten inspireren in hun fysieke winkel! Je kunt er lekker een kopje koffie drinken, inspiratie opdoen en als je vragen hebt kun je altijd bij een medewerker terecht. I like!

img_1479

Wat kun je verwachten?

Om je alvast een kleine impressie te geven van de winkel, zal ik je vertellen wat je er kunt verwachten. Denk vooral aan grote producten, zoals banken, tafels en stoelen. Super handig, want dat zijn toch de meubels die je het liefst eventjes in real life ziet. En, accessoires? Deze vind je ook bij Musthaves.nl.
img_1492
De ruime winkel – met maar liefst 450m² winkeloppervlakte – is op een leuke manier ingericht. Er zijn verschillende kleine hoekjes gemaakt van meubels die bij elkaar passen zoals een keukentafel en leuke stoelen erbij. Hierdoor heb je een er een goed beeld van hoe het in een bepaalde setting zou staan. Ze hebben een wisselende collectie in de winkel waardoor er steeds nieuwe producten te zien zijn. Zie je iets leuks in de winkel? Heel veel van wat in de showroom staat kun je direct mee naar huis nemen.

img_1508

De winkel bezoeken?

Ben je benieuwd geworden naar de prachtige winkel van Musthaves en wil je een bezoekje brengen? Dat kan van woensdag tot en met zaterdag tussen 10:00 tot 18:00 uur en elke zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Ga jij een keer langs? Ik zeg: aanrader! Vooral nu met de feestdagen. Je vindt er bijvoorbeeld leuke cadeautjes. Dus… zoek je nog een leuk cadeautje voor je lootje of gewoon ‘zomaar’ voor iemand? Neem eens een kijkje!

Kun je ook niet wachten om langs te gaan bij Musthaves? Liefs, Numai.

img_1523

musthaves2

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Cadeautips van Maison Berger

Ben je op zoek naar een cadeau, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *