Wasparfum: een heerlijke toevoeging aan wasmiddel!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs kwamen we in aanraking met Wasparfum en we moesten dit gewoon met jullie delen! Wie wil nou niet dat de was nóg lekkerder ruikt en ook voor een langere tijd deze heerlijke geur behoudt?! In deze blog vertellen we je er meer over en laten we een aantal geuren zien. 

Over Wasparfum.nl

Wasparfum.nl heeft, zoals de naam het al zegt, heerlijke geuren die je kunt gebruiken als toevoeging aan je wasmiddel. Wasparfum.nl wordt gefabriceerd in Italië en is sinds 2018 ook in Nederland te koop. Diana Strampel is het gezicht achter Wasparfum.nl en is de distributeur in Nederland. Diana zorgt ervoor dat alles wordt gedeeld via blogs, Facebook en Instagram, zodat je altijd op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen, de geuren en meer. Samen maken we de was doen een stukkie leuker! 😉 Superleuk dus! Wil je meer weten over het ontstaan hiervan? Bekijk dan eens de website, want het is een mooi en interessant verhaal! 

Hoe werkt wasparfum? 

Maar hoe werkt het dan precies? Wasparfum is een toevoeging aan je wasmiddel. Je kunt gewoon wassen met het wasmiddel die je altijd gebruikt en vervolgens doe je een paar druppels in het spoelbakje van de wasverzachter. Hierdoor wordt de parfum volledig opgenomen tijdens de laatste spoeling (maximaal 5 ml per volle wastrommel). Eigenlijk versterkt de geur dus alle was! Slechts een paar druppels en je hebt een heerlijke geur: hoe fijn. 🙂 

Kies jouw favoriete geur! 

Wij ontvingen een aantal verschillende geuren van Wasparfum.nl. De komende tijd gaan we deze uitgebreid testen en laten zien aan jullie. Een geur doet veel met je, maar ook met je huis. Doordat er verschillende geuren zijn kun je gaan voor jouw favoriet! En wanneer jij de was hebt gedaan, zul je merken dat heel je huis en jijzelf lekker ruikt. Het heeft dus een groot effect. Like it!  

Deze maand hebben we de eerste vier geuren die we graag met jullie delen: Diamante, Energia, Lavendel en Marsiglia. 

Diamante

Je kunt deze geur voor veel verschillende soorten kleding gebruiken, maar ook ideaal voor gordijnen bijvoorbeeld. Als je de gordijnen wast en ophangt, zal je hele huis heerlijk ruiken. De geur Diamante is een bloemig parfum, met houtachtige en witte musk ondertonen. 

Energia 

Deze geur, Energia, geeft de was frisheid! Het is een fris kruidige, citrus melange die bijvoorbeeld erg geschikt is voor mannenkleding. En, hoe vrolijk is deze fles?! Te leuk!

Lavendel

De naam van deze geur zegt al genoeg: Lavendel! Je kunt deze geur goed gebruiken voor kleding, maar ook voor handdoeken, gordijnen, lingerie en beddengoed. Ik vind het altijd zo’n lekkere, zomerse geur. Alsof je in een bloementuin zit te genieten van het zonnetje! 😉 

Marsiglia

De naam Marsiglia komt van Marseille en deze geur is bekend van de zeep die zijn oorsprong in Marseille heeft. Je kunt deze geur goed gebruiken voor het wassen van handdoeken, plaids, gordijnen en beddengoed.

Voel je lekker in je huis! 

Zoals ik net al zei doet een geur veel met je huis. Je voelt je erdoor thuis, het geeft een bepaalde herinnering van vroeger en het heeft ook effect op je stemming! Ik vind het zelf ook altijd fijn als mijn kleren gewoon echt lang lekker ruiken. Het zal ook opvallen voor mensen in je omgeving! Een ander groot voordeel: met een fles van 500 ml kun je (bij het juiste gebruik) 100 wasbeurten doen. De flessen zijn scherp geprijsd, dus neem zeker even een kijkje op de website. 

Hou jij ook zo van een lekkere geur als het gaat om je was, maar ook je huis? Bekijk dan de website van Wasparfum.nl. Ik ben benieuwd welke geur jij kiest! Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Leuke dierkussens voor de kinderkamers

Misschien herken je het wel dat je kind een favoriet dier heeft,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *