Warmte in huis… Hoe zorg je daarvoor?

Inspiratie tijd: 3 minuten

Warmte in huis is ontzettend belangrijk en het mag dan ook zeker niet onderschat worden. Eigenlijk kun je het op twee manieren opvatten. De eerste is warmte als in sfeer, gezelligheid en een knus interieur, maar je kunt het ook letterlijk zien als de warmte qua temperatuur, leefomgeving en binnenklimaat.

Hoe maak je jouw interieur gezellig?

Er zijn verschillende punten waar je op kunt letten bij een gezellig interieur. Je wilt warmte uitstralen, dus moet je ook kiezen voor warme kleuren in je huis. Daarbij is het belangrijk dat deze kleuren goed met elkaar combineren! Het is ook slim om te kijken naar de soort materialen in je huis. Door de juiste keuze hierin zorg je voor meer sfeer. Hou je alles strak en wit/zwart? Dan zul je waarschijnlijk snel genoeg merken dat het niet écht gezellig wordt.

vtwon
Bron: @vtwonen

Hoe zorg je voor warmte in je huis?

Je zult het waarschijnlijk wel herkennen… Het is winter en erg koud buiten, dus doe je de kachel lekker aan! Heerlijk met een theetje op de bank, dekentje erbij. Zie je jezelf al zitten? 😉 Echter moet je wel op een aantal dingen letten bij het verwarmen van je huis. Je moet altijd op de hoogte zijn van de kwaliteit van je cv-ketel. Dus ben je van plan om een huis te kopen of een appartement te gaan huren? Check dit altijd! Op deze manier heb je in ieder geval profijt van een langere levensduur, maar ben je ook zeker van een veilige omgeving en voorkom je storingen.

Holland Warmte

Heb je zo je twijfels over jouw cv-ketel? Schakel tijdig de hulp in van een bedrijf die je daarmee kan helpen. Onlangs kwam ik in aanraking met Holland Warmte. Een bedrijf met 50 jaar ervaring, veel kennis en dus zeker iemand die jou goed kan helpen.

Welke cv-ketel moet ik kiezen?

Ga je een huis bouwen en moet je een cv-ketel kiezen? Laat je adviseren door een professional! Zo las ik over de Remeha Ketel. Dit is een vertrouwd merk dat ook al jaren bestaat. Het lijkt mij altijd wel slim om voor zulke merken te kiezen, omdat ze veel ervaring en kennis hebben opgebouwd door de jaren heen.

Wil je liever niet de cv-ketel in zicht hebben? No problem! Waarom maak je er geen mooie kast omheen of dek je het op een andere manier af? Zoveel ideeën! (Hierbij moet je wel opletten of je een open of gesloten cv hebt i.v.m. ventilatie!)

cv-ketel-wegwerken-5
Unknown source

Een tip: bouw je cv-ketel niet volledig in. Stel dat de cv-ketel een keer gerepareerd moet worden of een onderhoudsbeurt krijgt, dan is het wel zo fijn als je er nog een beetje bij kunt.

Onderstaand idee, met schuifdeuren, vind ik echt heel tof!

Schuifdeuren
Unknown source

Ben jij zeker van jouw cv-ketel? En, denk je dat deze nog in goede staat is? Mocht je nog vragen hebben, stel dan gerust je vragen aan Holland Warmte! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Turntoestel als bank of poef?!

Je leest het inderdaad goed: een turntoestel als bank of poef! Hoe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *