Waarom is een goed matras zo belangrijk?

Inspiratie tijd: 4 minuten

Een goed matras: onmisbaar! Momenteel zijn wij onze slaapkamer aan het veranderen en zo kom je heel snel tot een aantal conclusies kan ik je vertellen: je hebt veel meer spullen dan je denkt, meubels waren in een slechtere staat dan wij dachten én het comfort kan beter. Daarom heb ik mezelf ingelezen over waarom comfort in de slaapkamer belangrijk is en hoe je er op een betaalbare manier voor kunt zorgen dat je profiteert van een fijne comfort. Lees je mee? 

Waarom is comfort zo belangrijk? 

Als je kijkt naar de slaapkamer dan is comfort op meerdere manieren belangrijk. Ik vind het zelf erg fijn dat ik mijn spullen goed kan opbergen. Op deze manier creëer je rust. Ook in je hoofd! Denk bijvoorbeeld aan een goede garderobe kast. Soms zie ik ook dat men een soort “mini werkplek” heeft gemaakt in de slaapkamer: een klein bureau met daarbij een stoel. Zorg voor extra comfort door een goede bureaustoel te kiezen. Geloof me: anders ga je het binnen no time voelen.

En, uiteraard… in de slaapkamer is een goed en comfortabel matras ontzettend belangrijk. Daar is de slaapkamer natuurlijk ook voor bedoeld. 😉 Goed slapen, uitrusten… Wanneer je een goed matras hebt zul je niet alleen op de korte termijn, maar ook zeker op de lange termijn er profijt van hebben. 

Een goed matras duur? 

Maar goed, dan denk je misschien “dat kost wat…”. Een matras is vaak (te) duur, waardoor men het uitstelt om een nieuw matras te kopen. Toch raad ik je aan om tijdig je matras te vervangen. Hiermee voorkom je namelijk pijn in bijvoorbeeld je rug. Zoals ik al vertelde heb ik een research gedaan naar hoe je op een betaalbare manier een goed matras kunt hebben. Ik zal het met je delen! 😉 

Club 9: geen groot bedrag in één keer! 

Kennen jullie Club 9 al? Bij Club 9 kun je terecht voor een kwalitatief goed matras. Daarvoor hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar kan je per maand een vast bedrag betalen. Ideaal! Want wist je dat je een matras in verband met de hygiëne na 5 jaar moet vervangen? Ik niet! Dat wordt een dure grap als je iedere keer een nieuw matras moet kopen. Hoe vies is jouw matras? Ik kwam online bij Club 9 een handige test tegen! Doe ‘m ook en ontdek. Ik ben benieuwd! 

De matrassen van Club 9 

Bij Club 9 word je dus echt helemaal ontzorgt. Het matras van Club 9 is 25 cm dik en heeft drie verschillende comfortlagen: 

Roze is ideaal voor rugslapers. Dit matras is wat zachter, wat dus heel fijn ligt op je rug! 

 

Blauw is erg handig voor de ‘draaier’. Een matras met voldoende ondersteuning. 

Geel is geschikt voor de buikslaper. Wist je dat je een harder matras nodig hebt voor de juiste comfort als je op je buik slaapt? 

Jouw familie en vrienden ook bij Club 9? 

Bovendien heeft Club 9 een affiliate model, waarmee je zelf ook nog eens geld kunt verdienen door middel van een kickback. Als je lid bent bij Club 9 krijg je een uniek ID, waarmee je jouw familie en vrienden kunt uitnodigen om zich ook aan te sluiten bij Club 9. Jouw familie en vrienden krijgt hierbij korting én jij krijgt per aangemeld lid €30,- kickback. Win-win lijkt me! Het is een uniek abonnement, omdat: 

  • Je iedere vijf jaar een nieuw matras krijgt;
  • Alles wordt milieuvriendelijk afgebroken; 
  • Een hoogstaande kwaliteit; 
  • Zeer betaalbaar! 

En, om het nóg iets mooier te maken voor je mag ik nu ook nog eens 5% korting geven. De coupon hiervoor is: 5ZKY-HUNK-4TP4. Dat is nog eens een goed begin van een nieuw matras! Meld je nu aan. 🙂 

En, hoe schoon (of vies!) is jouw matras? En hoe vaak vervang jij je matras? Ik ben benieuwd. Neem vooral eens een kijkje bij Club 9 voor meer informatie.

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Klaar voor de zon?

Hopelijk laat het zonnetje zich snel weer zien, want wij kunnen niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *