Vernieuwend, persoonlijk en kwaliteit: Meubelen-Online

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ken je van die avonden dat je op zoek bent naar nieuwe inspiratie? Ik wel! En vaak kom ik dan van alles tegen, echt van alles. Inspiratie voor wonen, styling, DIY ideeën, lekkere gerechten, webshops, leuke merken… Kortom: ontzettend veel! Ik denk dat dit voor de meeste wel herkenbaar is. Daarom vertel ik je graag meer over mijn vindingen, zodat jij in één oog opslag weer nieuwe inspiratie hebt!

Meubelen-Online

De mooiste meubels hoeven niet altijd duur te zijn, althans dat vind ik. Het is belangrijk om hierin een balans te creëren, zodat je ook nog eens wat kunt afwisselen. Tijdens mijn ‘zoektochtje’ kwam ik Meubelen-Online tegen. Een webshop met een persoonlijk karakter, wat mij erg aanspreekt. Waarom? Omdat ik er soms nog wel eens tegen aan loop dat het allemaal zo onpersoonlijk en te commercieel is, of in ieder geval dat het zo over komt. Daarnaast laten ze zien dat design meubels niet duur hoeven te zijn!

Heb je ook wel eens wat gekocht en dat je er vervolgens achter kwam dat toch vrij moeilijk te bevestigen of in elkaar te zetten is? (I know I do ;-)) Meubelen-Online heeft een montageservice (door heel Nederland). Handig voor kasten en dergelijke! Onlangs heeft Meubelen-Online hun website vernieuwd en i like it! Functioneel, mooi design en het werkt allemaal goed.

Meubels: wat is jouw favoriet?

En, inderdaad… Nu kan ik je niet onthouden om wat meubels te laten zien! Wat dacht je van de Scandinavische stijl? Ja, je weet wie het schrijft (Scandinavisch design mijn favoriet!) ;-). De Nova eetkamerstoel heeft zo’n mooi design. In veel kleuren verkrijgbaar trouwens!

MeubelenOnline1

Als je echt op en top wil relaxen, dan is deze fauteuil zeker een aanrader! Ook deze is te verkrijgen in meerdere kleuren. En zie je de bijzettafel er naast? Deze salontafel (de Osibisa) is van metaal gemaakt en oogt op het eerste ogenblik zwart, maar heeft een bronzen spiegel. Een mooi effect!

Balfour sfeer
Een prachtige combinatie van de fauteuil en de bijzettafel: hét voorbeeld dat je verschillende interieurstijlen goed kan combineren! Wat vind jij? I like it!

Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiration Wednesday: bureaustoelen kiezen

Een bureaustoel is nou niet echt direct een stoel die er super...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *