Verlichting in je huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een nieuwe maand, en een nieuw seizoen. Hopelijk komt het lekkere weer er snel aan. Want wij willen de LENTE! Het is tijd om je huis ready te maken voor de lente. Mooie lampen en sfeerlampen zullen erbij helpen om je huis klaar te maken voor de lente!

Hanglamp bij de tafel

Het eerste wat ik tegen kwam bij OTTO was deze hanglamp. Super trendy. De kopertrend zie je nu overal! Zeker in combinatie met het model van de lamp. De lamp is open met koperen draden. Het geeft een heel leuk effect als je de lamp aan doet, doordat het licht er doorheen schijnt. Je zou deze lamp natuurlijk ook op andere plekken kunnen ophangen. Boven de salontafel in de woonkamer is een leuke plek 🙂 Ik ben fan van deze hanglamp.

Staande lamp

Love this one! Dit vind ik dus echt te gek. Ik zie het al helemaal voor me. Naast de bank, terwijl ik lekker een filmpje aan het kijken ben met een bak ijs. Uhm, heerlijk. Een staande lamp naast je bank zetten is een optie. Maar op je kantoor is ook tof! Mooi in de hoek, plant erbij zetten en het vult de ruimte hartstikke leuk. De staande lamp kun je in veel interieur stijlen combineren. Bij een vintage interieur is die weer heel anders dan dat je hem in een strakke zwart/wit interieur neerzet. De lamp is veelzijdig. Iedereen kan hem stijlen in zijn of haar interieur.  

brilliant-staande-lamp-in-materialenmix

Bureaulamp

Een staande lamp is dus een leuke optie voor in je kantoor. Maar wat dacht je van een echte bureaulamp?! De lamp kun je klemmen aan de zijkant van je bureau. Wat leuk is om deze lamp mee te combineren is om je boeken er naast te leggen en op die stapel boeken een kaars of plant neer te zetten. Je kunt vele kanten op met een bureaulamp, maar dit is toch net even iets anders dan gewoon een wit lampje op de zijkant van je bureau. Als je geen bureau hebt, kun je deze lamp natuurlijk ook bevestigen aan de tv-kast of aan je eettafel. Anywhere you want.

brilliant-klem-tafellamp-hobby-met-1-fitting

Wat is jouw favoriete lamp? Tell me! Liefs, Suzanne.

Bloginterieur

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Met deze tips kun jij online jouw perfecte vloerkleed shoppen!

Online shoppen, we doen het massaal! Maar kun je ook een en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *