Verlichting in diverse stijlen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is soms best lastig om de perfecte lamp te vinden voor in je interieur. Eentje die bij jou past en jouw stijl. Daarom help ik je graag een handje. In deze blog zal ik vier stijlen behandelen en daarbij de geschikte lampen toelichten. Zo is het net wat makkelijker om een lamp bij je interieur te vinden. Hier bij dmlights vind je onder andere deze vier verschillende stijlen voor verlichting

Scandinavische stijl

Deze lamp van Tom Dixon past echt perfect in je Scandinavisch interieur. De lamp kun je op verschillende plekken in het huis ophangen, al geven we de voorkeur aan een goed zichtbare plaats. De plek zorgt er namelijk voor dat de uitstraling klopt bij jouw interieur en datgene wat je wilt uitstralen! Deze Scandinavische stijl zorgt voor een warm gevoel dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal.

Dm11

Dm2

Bron

Landelijke stijl

Heb jij een landelijk interieur? Dan is deze  lamp echt iets voor jou! De lamp heeft een simpel design, waardoor ze rust uitstraalt, maar heeft tegelijkertijd ook een erg rustieke vormgeving. Het glas is heel mooi helder, waardoor het licht er natuurlijk uit komt. Deze wandlamp kun je leuk aan de muur hangen in de leeshoek. Of boven de bank. Echt een toffe lamp, simpel maar met sprekend karakter.

SAD

DMM

Moderne stijl

Een strak en simpel interieur. Less is more. Deze lamp van Artemide heeft precies die kenmerken. In een modern interieur vind je voornamelijk glas en kunststof materialen. Daarnaast ook veel designobjecten. De vormgeving van een modern interieur gebruikt vaak geen overbodige decoratie en houdt het simpel. Een paar goede en strakke objecten die aanspreken. Geen poespas in het interieur. Wat ook mooi staat in een modern interieur is een staande lamp. Dat is een perfect voorbeeld van een goed en strak object maar die wel aanspreekt!

 

DFSF

flos-ic-lights-flos-f1-floor-lamp-fl-f3173059-product-product-detail

Industriële stijl

Heb jij een industriële look in jouw huis? Dan past deze lamp er perfect bij. En, als je de eerste lamp niet leuk vindt dan heb ik nog een optie, namelijk deze staande lamp. Allebei de lampen die wat ruiger zijn en niet zo strak, zoals de moderne stijl waar we net naar keken. Wat tof is aan de industriële stijl is dat je het zeker ook kan matchen met andere stijlen. Je kunt het je helemaal eigen maken.

flos-ray-flos-f2-terra-dim-fl-f5921009-product-product-detail

Fmarset-scantling-marset-p73-mr-a626-001-product-product-detail

Welke stijl past het beste bij jouw interieur? Ik ben benieuwd.

Dit is een gesponsorde blog.

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De tuininrichting, het blijft een dingetje

Dit is dé tijd om van je tuin te genieten. ‘s ochtends lekker...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *