Verhuizing deel 1: onze IXXI’s

Inspiratie tijd: 2 minuten

Jaaaa, zoals jullie misschien al wel weten ben ik verhuisd. Eindelijk hebben mijn vriend en ik ons eigen plekje. De komende tijd zal ik dus ook veel inspiratie laten zien van mijn eigen huis. Ik hoop dat ik jullie zo ook weer kan inspireren. Nog niet alles is helemaal klaar, maar daarom wil ik alvast wat dingen laten zien die wel klaar zijn. Zoals onze IXXI’s.

IXXI

Ken jij IXXI? Een grote kans van wel (denk ik)… Het is erg geliefd en ik vind dat ook wel begrijpelijk. Ik wist direct dat ik een IXXI wilde toen we plannen hadden om te verhuizen. Mocht je het nog niet kennen, dan vertel ik je er graag wat meer over! IXXI is een mooie wanddecoratie die je zo persoonlijk kunt maken als jij wilt. Je kunt ervoor kiezen om je eigen foto’s te laten maken. Maar je kan ook kiezen voor een beeld uit hun beeldbank. Een IXXI bestaat uit kaarten en koppelstukjes. Je zet het eenvoudig in elkaar en voordat je het weet heb jij jouw eigen wanddecoratie; jouw eigen IXXI! 😉

Onze twee IXXI’s

Jaja, nu is het tijd om onze gekozen IXXI’s met jullie te delen. We vonden het niet makkelijk, haha. We zagen namelijk de zebra uit het assortiment van IXXI en vonden deze direct heel gaaf. Toch wilden we ook iets persoonlijks, een foto van onze vakantie in Cuba. Toen werd de keuze opeens makkelijk: twee IXXI’s! We hebben een foto van Cuba gekozen – uiteraard zelfgemaakt. Dit is de “Puente Bacunayagua”: de hoogste brug van Cuba. Zo mooi! Doordat we hebben gekozen voor een zwartwit versie kunnen we het goed combineren met allerlei kleuren. Zoals onze stoere kast van Present House (lees je in een andere blog meer over).

IXXI1 IXXI10

De zebra is ook een van mijn favoriete IXXI’s: stoer, strak en mooi! We hebben deze IXXI hangen in de hal als je binnenkomt. Direct een mooie blikvanger.

IXXI5 IXXI6

Ik ben zo blij met onze IXXI’s. Het past perfect bij ons! Dat vind ik ook zo mooi aan het hele systeem van IXXI. Je kunt het precies zo krijgen zoals jij dat wilt. Altijd een perfecte match!

Heb jij ook een IXXI of heb je er nog nooit van gehoord? Ik ben benieuwd welke IXXI jij zou kiezen! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Verhuizing deel 3: ons vloerkleed

Tijd voor een update! Dit keer over ons nieuwe vloerkleed! We wilden...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *