Verbouwing komt in zicht!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Waaa 2017! Het jaar waarin wij beginnen met de verbouwing van de beneden verdieping. Want ik denk wel dat ik dat zo mag noemen. Alles word namelijk anders! Van vloer tot plafond. Maar wat een klus is het eigenlijk toch om dingen uit te zoeken.

Gelukkig weten we goed wat we mooi vinden, maar niet alles past in een bepaalde ruimte! Zo willen we tussen de woonkamer en keuken een mooie eettafel, maar omdat het een smaller stuk is, kun je er niet een standaard model neerzetten,  want dan word het wel heel krapjes allemaal! Dus uiteindelijk besloten er wat meer voor uit te geven, en een wat smallere tafel op maat te laten maken.

img_20161111_062314

Omdat onze vloer een witte gietvloer gaat worden, vind ik het belangrijk om er warme producten op te zetten, dus na Pinterest afgestruind te hebben, kwamen we op een mooie eikenhouten tafel uit, met een wit metalen onderstel. Daarbij willen we aan één kant van de tafel een bankje. Maar of die nou helemaal van hout en wit wordt, of van stof? Dat weten we nog niet!

20170104_124652

Het hout matcht weer mooi met onze vloerlamp. Ik hou er namelijk wel van dat bepaalde dingen terugkomen in het interieur.

img_20161129_090518

Toen opzoek naar een lamp, vond ik ook nog wel lastig. maar laten we nou net een kennis hebben die lampen maakt, van super apart tot heel uniek! (te volgen op Facebook: Welapart) Hij kwam met het idee, om van een salade bak van de IKEA (hoe verzin je het) een mooie lamp te maken. Dus dat word een beetje zoals de lamp wie je op de twee foto’s ziet, alleen dat waarschijnlijk in het wit.

20170104_124038

20170104_124723

Zo komen we steeds meer tot één geheel en nieuwe ideeën, super spannend! Halverwege februari gaat het gebeuren! Ik kan niet wachten. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Slaapkamer make-over

First blog it is! Mijn naam is Deborah en ik woon samen met...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *