Verander je interieur met een wandrek

Inspiratie tijd: 3 minuten

We hebben allemaal wel eens de behoefte om iets te veranderen in huis, want na een tijdje kan het toch wat saai worden. Je hoeft dan natuurlijk niet per se elk meubel helemaal te gaan verschuiven en een andere plaats te geven. Je kunt ook kleine dingen aanpassen, waardoor je gelijk een nieuwe look creëert! Een meubel waarbij dat makkelijk kan is een wandrek! Dit kun je ook nog eens op een toffe manier stylen. Ik laat het je zien!

c61b6c0acc9bf5fe1481e10ded262fb9
Bron

Decoreer je wandrek

Een wandrek is niet alleen handig om dingen in op te bergen, maar kan ook dienen als een decoratie meubel. Doordat het een open rek is kun je er leuke woonaccessoires inzetten. Vind je het tijd voor verandering? Geef dan alles een nieuw plekje in het rek of wissel wat accessoires in voor nieuwe dingen.

7751ccb90cd5bfffaa471d58c4119293
Bron

Leuke wandrekken gespot bij Huisenthuis.nl

Bij Huisenthuis.nl kwam ik verschillende leuke wandrekken tegen die je allemaal heel leuk kunt decoreren. Kies bijvoorbeeld een wit thema bij een wit wandrek of woonaccessoires met een industriële look bij een stoer ijzeren wandrek! Mix and match en creëer op deze manier jouw favoriete uitstraling.

Mijn favorieten

Dit stoere wandrek is zeker mijn favoriet door de industriële look. Hout en staal vind ik sowieso een prachtige combinatie. Door deze stoere uitstraling krijg je ook direct een eyecatcher in jouw huis. Ik denk dat zo’n mooi wandrek met leuke accessoires toch wel snel de aandacht trekt. Love it!

Wandrek

Dit witte wandrek past heel goed in een Scandinavisch interieur. Doordat deze wat smaller is kan het ook leuk zijn om twee naast elkaar te zetten! Het is maar net om wat past bij jouw voorkeur en smaak.

Wandrek

We kennen natuurlijk allemaal de vakjeskast en dit is een leuke variatie erop! Het leuke hieraan is dat je er ook dingen op elke trede kunt zetten. Hierdoor kun je al jouw favoriete accessoires gemakkelijk kwijt. 😉 En, wil je nog spullen opbergen? Geen probleem! Dat kan in leuke mandjes die je in de vakken kunt plaatsen.

Wandrek

Hou jij ook zo van je interieur veranderen? En, welk wandrek is jouw favoriet? Liefs, Numai.

Dit is een gesponsord bericht.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een rotan wiegje voor de baby

Wanneer je zwanger bent is niets leuker dan urenlang op Pinterest op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *