Velvet in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

”Deze stof vind ik zo sexy!” Dit seizoen mogen velvet items in je interieur niet ontbreken. De stof is ontzettend zacht en glanzend. Hierdoor geeft het jouw interieur een sjieke uitstraling. Ik hou er van!

Kijk nou even naar onderstaande bank. Dit ziet er toch wel héél uitnodigend uit?

7

Persoonlijke houd ik niet zo van de kleur roze in m’n interieur. De kleur vind ik té zoet en té lief. Hierdoor zou ik niet zo snel roze items in m’n interieur plaatsen. Maar na het zien van onderstaande beauty, krijg ik toch m’n twijfels. Ik zou deze stoel echt een héél mooi plekje kunnen geven!

1

Onderstaande gordijnen kwam ik tegen op Pinterest. Wauw, ik ben verliefd! Zoals jullie in mijn eerdere blogs hebben kunnen lezen, houd ik ontzettend van de kleur groen in m’n interieur. Dit is echt mijn lievelingskleur! Momenteel heb ik ‘saaie’ grijze gordijnen op de slaapkamer hangen, maar na het zien van onderstaande foto is mijn online zoektocht gestart! Ik wil elke ochtend wel wakker worden en mijn blik op deze beauty’s laten vallen!

2

het houd niet op, ik kom alleen maar items tegen waar ik smoorverliefd op wordt. Kijk nou even naar onderstaande bank! De kleur, de stof.. Het is liefde op het eerste gezicht.

3

Ik vind het heerlijk om in de avonduren lekker op tijd in m’n bed te gaan liggen. Ik kijk nog een serie, lees een tijdschrift of vermaak mij prima met het kijken van vlogs. Hoe lekker is het dan om onder een heerlijk zacht en warm dekbed te liggen? Onderstaand dekbed (van velvet)! ziet er zo fijn uit!

4

En zo kan ik nog wel even doorgaan met dagdromen. Graag deel ik nog wat fijne inspiratie met jullie.

5

7

8

Wat vinden jullie van velvet items in het interieur?

Foto:

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

In de greep!

Gezien op de VT Wonen & design beurs! De verschillende handgrepen van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *