Van vaas tot stoel

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als ik tijd heb, loop ik graag even, bij ons in het dorp,  de kringloopwinkel (Dorcas) binnen. Ik ben nu eenmaal dol op winkels met een hoog snuffelgehalte…

Het is nog niet vaak voorgekomen dat ik met niets weer buiten kwam. Ik vind het heerlijk daar. Nu hebben wij het geluk dat het een hele grote winkel is, super strak georganiseerd, met heel veel vrijwilligers, en dat de aanvoer van spullen enorm is.

De opbrengst gaat naar Roemenië, dus mocht ik eens een keer iets kopen, wat ik bij nader inzien toch niet wat vind, dat doe ik het zo weer terug, en kunnen ze het nog een keer verkopen. Maar meestal ben ik erg blij met mijn gevonden ‘schatten’, zoals deze bierbank (wel zelf wit geschilderd) en de groene vaas.

furn-2

furn-4

Wat je er bijvoorbeeld erg goed kan kopen, zijn lijstjes. In alle soorten, maten en kleuren. Je moet natuurlijk wel even goed zoeken, maar ik heb er al heel wat gekocht. Groot en klein.

Soms schilder ik ze wit of zwart, maar soms mogen ze blijven zo mooi als ze zijn. Zo zat deze beauty er ook tussen. Ik mocht hem meenemen voor €0,50!

furn-1

Lantaarns

Heb je er ook nooit teveel van toch? Kan voor binnen en buiten, dus als ik een mooie zie, kan ik het niet laten, en neem ik hem weer mee.  Inmiddels staat ze  overal te shinen…

furn-3

Maar mijn leukste vondst is toch wel het draadstoeltje van IKEA. Dat was dan wel niet bij de kringloop, maar op een rommelmarkt.  Het blijkt een collectors item te zijn.

furn5

Niet dat ik dat toen wist hoor, toen ik hem kocht. Maar daar kwam ik later achter, toen ik er een foto van op Instagram zette. Ik kreeg toen zoveel reacties op het stoeltje; zo leuk! Ik mocht hem voor €5,- meenemen.

Gaan jullie wel eens naar de kringloop of rommelmarkt? Of brengen jullie er alleen spullen naar toe? Doe ik ook hoor, aan de ene kant breng ik er van alles naar toe, omdat ik dan vind dat we teveel ‘rommel’ hebben, maar aan de andere kant koop ik gewoon de ‘rommel’ van een ander weer op. 🙂

Ach ja.. zoals ik al zei, bij ons in het dorp is het voor het goede doel…dat scheelt!

Liefs Vanessa, X.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Lightbox quotes

De lightbox trend is een echte favoriet van ons! Het staat heel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *