Van bouwput tot B A D K A M E R

Inspiratie tijd: 3 minuten
Toen het zeker was dat wij het huis kregen.Wisten mijn vriend en ik al H E L E M A A L hoe ons droom badkamer eruit ging zien. Oké misschien ik een klein beetje meer. Wellness, hotel gevoel & een bubbelbad! De badkamer was bestempeld tot Ayla’s project.

Hier onze 3D-tekening
De eerste moeilijke keus kwam al snel. Standaard was de boven verdieping: Drie slaapkamer en een badkamer. En daar ging mijn droom van de grote badkamer. Dacht ik. Gelukkig was er ook nog een optie om te kiezen voor: twee slaapkamers een inloopkast en een mega badkamer! Yay! Daar wilde ik natuurlijk voor gaan. Al moesten we natuurlijk wel kijken of het financieel haalbaar was. Daar heb ik wel wat nachten van wakker gelegen, haha. Uiteindelijk zijn we er toch voor gegaan. En de keuze gemaakt ons oude meubels mee te nemen. Want zeg nou zelf..  die vervang je eerder dan een badkamer.


De badkamer is 5m bij 2,70

We hebben gesprekken gehad met het bedrijf wat het sanitair regelt van de standaard badkamers. Maar kwamen er niet uit qua tegel keuze bij hen en ook de wastafel niet. Dus besloten de badkamer totaal casco te laten opleveren! We zijn bij verschillende zaken langs geweest. En uiteindelijk éen gevonden. Die aan al ons wensen kon voldoen. Inloopdouche, bubbelbad, wastafel op maat met vierkante kommen. Antraciete wandtegel en zwarte vloertegel met glitter.


Het wordt al echt wat!

Via via een tegelzetter gevonden die zelf ook samenwerkt met een loodgieter. Zelf alle tegels en sanitair uitgezocht. En met de oplevering zou hij direct aan de slag kunnen. Maar natuuuurlijk niet het bad was niet leverbaar. ‘Lees’ vijf, ja vijf! Maanden geleden al besteld. Twee weken later kon hij dan aan de slag. En het was een heel gedoe af en toe. Want communicatie was zeker niet zijn sterkte punt. Hebben we ondervonden. Helaas hier en daar wat fouten gemaakt. Die hij gelukkig achteraf heeft opgelost.

Tadaaaaa!

Nu kunnen we al chillend in het bubbelbad hierop terug kijken. En elke keer als ik onder de douche sta. De badkamer in kijk besef ik nog niet helemaal. Ik sta in mijn eigen badkamer.

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste deurklinken

Als we kijken naar het interieur, dan gaat het allemaal om de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *