Urban Classics: overeenkomsten in fashion en interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Mode en interieur hebben veel met elkaar te maken. De trends die je terug ziet in fashion heeft ook veel raakvlakken met de interieur trends. Maar wat zijn nou eigenlijk deze overeenkomsten anno 2019? Wat zijn de Urban Classics? In deze blog wil ik je daar meer over vertellen! Op naar nieuwe inspiratie. 

Welke trends zien we?

Als je kijkt naar interieur- en mode trends in 2019 zie je vooral veel diverse kleuren en printjes terug komen. Het is prima om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Less is more gaat niet altijd op. Vandaar dat ik je ook aanraad om eens te kiezen voor een andere kleur: qua muurverf, maar ook qua kleuren in jouw outfit.

Zoals ik net al zei kun je dus veel kleuren en printjes met elkaar combineren. Kies in huis bijvoorbeeld voor een te gek behang of kies voor die ene jurk met leuke bloemenprint. Ik denk dat zowel je outfit als je interieurstijl een weerspiegeling zijn van jouw karakter. Laat dit dus zien! 🙂

Urban Classics

Als we kijken naar ons interieur, dan zie je al snel een kenmerkende stijl. Een stijl die representeert wat bij jou past. Neem bijvoorbeeld de urban stijl. Deze stijl is erg in opkomst. Een urban interieur straalt persoonlijkheid uit: stoer, industrieel, een tikkeltje vintage. Maar net wat jij wilt. Groene planten in huis? Doen! Lekker combineren. 😉

En als we dan kijken naar fashion zijn er ook Urban Classics. Dit is namelijk een tof merk! Het is grappig om te zien wat deze overeenkomsten dus zijn. Van een stoere jas tot aan een stoere interieurstijl.

Welke stijl spreekt jou het meeste aan? En zie je ook overeenkomsten tussen mode en interieur? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Nieuw behang voor de kinderkamer

Al enige tijd was ik op zoek naar nieuw behang voor in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *