Unieke woonaccessoires bij Ilovemyinterior.com

I love my interoir
Inspiratie tijd: 3 minuten

Jouw interieur is natuurlijk niet af zonder accessoires! Hoe mooi al je meubels ook zijn, zonder dat is het totaal plaatje gewoon niet kloppend. Als interieurliefhebber is het, volgens mij, ook té lastig om woonaccessoires te laten liggen. Ik vind dat in ieder geval wel! Laatst kwam ik een paar leuke en unieke woonaccessoires en meubels tegen en deze moet ik gewoon met jullie delen! 🙂

Creëer een uniek interieur
Ook al komt waarschijnlijk de helft van onze meubels van Ikea, let’s be honest, willen we allemaal een uniek interieur creëren waar we ons thuis in voelen. Een manier om dat te doen is om unieke items in je interieur toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan vazen, posters, kussens of lampen. Laatst ontdekte ik een leuke webshop I Love My Interior  met allemaal leuke woonaccessoires!

Over I Love My Interior
Ken jij I Love My Interior al? Deze webshop verkoopt super leuke woonaccessoires en zelfs een paar meubels. In hun assortiment vind je veel gave merken, zoals House Doctor, Moebe, Butik Living en Nur Design Studio. De stijl van deze items zijn stoer, trendy en Scandinavisch. Daarnaast is er ontzettend veel inspiratie te vinden op de website. Via ‘inspiratie’ zie je leuke blogartikelen met tips over bijvoorbeeld mooie woonwinkels, binnenkijkers, musthaves en veel meer.

Klok

Is jouw huis klaar voor de winter?
De koude winterdagen komen eraan en dan is niets fijner dan thuiskomen in een knus huis! Door hier en daar wat leuke items toe te voegen maak je je huis gelijk knusser. Daarnaast zorg je ervoor dat je met woonaccessoires voor variatie kunt zorgen, zonder dat het teveel geld en tijd kost.  Ik laat jullie mijn drie favoriete items zien van I Love My Interior die mij een knus gevoel geven.

Vloerkleed
Bij de winter past een vloerkleed natuurlijk super goed! Geen koude voeten, maar heerlijk een zacht kleed. Love it. Hoe cozy ziet dit kleed van House Doctor eruit?

Vloerkleed

Posters
Posters zijn altijd een goed idee, want dit kun je gemakkelijk afwisselen. Perfect voor een nieuwe seizoen dus! Voor iedereen die graag een winterslaap houdt, is deze poster perfect voor in de slaapkamer.

Sleep poster

Kies voor details!
Knusheid zit hem in de kleine details, zoals deze schattige kalender! Door rekening te houden met kleine details, zorg je voor een mooi geheel en maak je jouw interieur persoonlijk.

kalender

kalender

Wat is jouw beste tip voor een uniek en knus interieur? Ik ben benieuwd. Liefs, Numai.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een goede opvulling in je huis

Hoi hoi, hoe is het met jullie? Het is weer tijd voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *