Unieke karaf van Vacu Vin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wijnliefhebbers opgelet… Deze prachtige wijnkaraf is echt een musthave wat mij betreft. Het is niet alleen een heel fijn product dat je goed kunt gebruiken, maar het staat ook nog eens fantastisch in je interieur. In deze blog vertel ik je er meer over en laat ik je deze beauty zien. Ook vertel ik je hoe je deze wijnkaraf kunt stylen en wat het zo uniek maakt. Go check it out. 

 

Swirling Carafe

Graag wil ik je meer vertellen over de Swirling Carafe van Vacu Vin. De naam zegt het al… swirling: deze karaf heeft een draaiende voet. Op deze manier kun je de wijn op een prachtige manier serveren en beluchten. Doordat je de wijn eenvoudig kunt walsen, zorg je ervoor dat de smaak en aroma van de wijn nog beter ontwikkeld wordt. De karaf is gemaakt van kristalglas en de draaiende voet van natuurlijke kurk. 

Zoals ik al zei is het niet alleen een fijne, praktische karaf, maar staat het ook nog eens super mooi in je interieur. Zet de karaf op de salontafel, een bijzettafel of in een vitrinekast. Het is maar net wat jij wil. De karaf is echt een eyecatcher en bovendien ook een leuke cadeautip! 😉 

Wil je een jonge wijn drinken? Dan kun je de wijn met wat extra beluchting schenken. Een oudere wijn schenk je voorzichtig in de karaf. Geef de kurk basis een schommel en laat je wijn door de karaf wervelen. Laat de wijn rusten om te “ademen” om de smaak en aroma’s te versterken.

Styling

Wij hebben zelf een wijnpaal in huis, dus ik vind het extra leuk om de karaf op onze salontafel in de woonkamer te zetten. Zo is het onderdeel van het geheel en dat staat extra leuk en gezellig! Door de kurk vind ik dat het een warme uitstraling geeft aan je interieur. Tip: creëer een wijntafeltje met een paar flessen rode wijn, de karaf, mooie glazen en wat gouden accessoires. Hierdoor staat het heel mooi bij elkaar en ontstaat er een luxueuze look. 

Voordelen van de karaf

Ik zet de voordelen van de karaf nog eens op een rijtje! 

  • Laat je wijn op een speciale manier ademen
  • Verbetert de smaak van wijn door te beluchten
  • Door je wijn te laten ronddraaien, komen de aroma’s in de wijn vrij
  • Echt een eyecatcher op tafel
  • Draaibare voet om je wijn door de glazen karaf te laten wervelen
  • Karaf is gemaakt van kristalglas
  • Draaibare voet is gemaakt van natuurkurk en daardoor ontstaat een sfeervolle uitstraling 

Over Vacu Vin 

Wat me altijd opvalt bij de producten van Vacu Vin is dat ieder product uniek is: een prachtige, mooi design, een fijn te gebruiken product en ga zo maar door. Met daarbij altijd één doel: jou nog meer te laten genieten van de lekkerste drankjes. Wil je meer weten? Bekijk dan hun website

 

Wat vind jij van deze karaf? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het mooiste fotobehang!

Het is enorm leuk om een unieke uitstraling in huis te hebben....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *