Unieke decoratie voor jouw interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als ik denk aan het inrichten van mijn woning, vind ik het stukje decoreren toch altijd wel het leukste gedeelte. Daarmee zet je echt een bepaalde sfeer neer en zet je de puntjes op de i. Het leuke aan decoratie is ook dat het makkelijk te vervangen of verplaatsen is. Zo kun je blijven variëren. Onlangs was ik zelf op zoek naar nieuwe decoratie en kwam ik in aanraking met DecoVu. Zij hebben unieke decoratie die je niet vaak ziet. Ik vertel je er graag meer over!

Wandpanelen

Heb jij de basis van jouw interieur wit en basic, of heb jij al één of meerdere muren met een kleurtje? Hoe jouw interieur er ook uitziet, ik weet zeker dat bij DecoVu voor ieder interieur wel passende decoratie te vinden is voor jou. Je kunt ervoor kiezen om verschillende kleuren te combineren, je kan voor één kleur gaan, je kan de panelen combineren met spiegels óf je kan voor een combinatie van verschillende formaten gaan. Het is maar net wat jij leuk vindt! Zoals ik al vertelde hebben ze allerlei verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld wandpanelen. Deze zijn er in verschillende kleuren en formaten. Je kunt gaan voor het large formaat waarmee je een echte eyecatcher aan jouw wand hangt. Het leuke is dat je zelf kunt bepalen welke kleuren je wil en hoe je deze combineert. 

Uniek design

De producten zijn handgemaakt van begin tot eind, dus ieder exemplaar is uniek. Allereerst worden de metalen 3D platen op lijsten gemaakt en daarna worden de (wand)panelen geschilderd met 6 a 7 kleuren. Hierna komt de bewerking om tot het mooiste resultaat te komen. Het leuke hieraan is dat dit echt uniek is en dat je dit concept ook niet ziet bij anderen. 

Klantencontact 

Wat DecoVu ook echt uniek maakt is het contact met de klanten. Je kunt namelijk een afspraak maken om een set samen te stellen en de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je via de mail of de website bestelt neemt DecoVu ook altijd contact en stuurt een foto van je voorkeur panelen. Het fijne hieraan is dat je nog kan switchen. Samen kom je daarom tot het beste resultaat. 

Ga jij liever voor subtiel? Dan is er ook een small variant. Hou jij van afwisseling en variatie? Dan is dit een goede match voor jou, want van deze versie zijn er regelmatig nieuwe exemplaren beschikbaar, zodat je gemakkelijk één of meerdere panelen kunt vervangen voor een andere kleur of motief. Tip: wissel af en toe de panelen van plek, zo hoef je niet steeds nieuwe aan te schaffen, maar heb je toch een nieuwe look

Niet standaard, maar wel op standaard

Niet alleen voor aan de wand zijn er mooie panelen te vinden, maar ook zijn er losse panelen die je ter decoratie in je interieur kunt plaatsen. Er is namelijk ook een variant op een voetstuk! Deze kun je gemakkelijk overal in huis plaatsen. Je kunt het combineren met de wandpanelen om te zorgen voor herhaling, maar je kunt het ook los plaatsen in bijvoorbeeld een mooie open kas, zodat je een echte blikvanger hebt! Hieronder zie je er één gecombineerd met de wandpanelen. Dit staat toch prachtig samen?!

Weet jij al voor welke variant en combinatie je gaat? Je kunt eindeloos combineren, helemaal naar jouw smaak. Liefs!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maison et Objet 2017

Hoi allemaal! Super leuk dat jullie weer een kijkje nemen op onze...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *