Turntoestel als bank of poef?!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je leest het inderdaad goed: een turntoestel als bank of poef! Hoe gaaf is dat? Het is echt een keer wat anders. Ik kwam een aantal mooie voorbeelden tegen bij vidaXL en die deel ik graag met je. 🙂

Ik vind het altijd leuk als meubels een keer wat anders zijn dan ‘normaal’. Dus geen standaard meubels, nee… écht een keer iets anders. Een turntoestel (of iets dat daar op lijkt) vind ik dus erg leuk. Het heeft een stoere uitstraling en brengt veel sfeer in een interieur.

Krukje

Zo kwam ik dit krukje tegen: echt leer in combinatie met canvas. Het brengt veel sfeer in een interieur! Ook erg leuk om te gebruiken in een restaurant waarbij gebruik wordt gemaakt van de industriële stijl. Ps. Je ziet het goed: dit toffe krukje is nu ook nog in de sale! YES!

vida1

Bankje

Deze leren bank is ook echt zo cool! Ik denk dat ik deze nóg leuker vind. Het is gemaakt van 100% geitenleer en de poten zijn van sheesham hout (gelakt). Dit is hoe ik het turntoestel ken van vroeger. De kleur is erg mooi!

vida2

Vind je het bovenstaande bankje toch iets te groot? Je hebt deze ook in een kleinere versie, namelijk een leren krukje.

vida3

Tijd voor inspiratie!

Misschien ben je nu wel heel nieuwsgierig geworden voor hoe dit eruit ziet in een interieur. Daarom deel ik graag wat inspiratie met je!

vida4
Bron: via Keltainentaloranalla.blogspot.fi

vida5
Bron: vtwonen

Ik ben heel erg benieuwd of het jou ook leuk lijkt om een turntoestel als bank of krukje in huis te hebben. Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met vidaXL. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Een fijn plekje voor de kat

Zoals jullie misschien al wel weten hebben mijn vriend en ik sinds...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *