Trendy transparant

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een trend die vorig jaar al veel zichtbaar was op allerlei manieren en vormen.  Dit jaar kom je deze trend nog meer tegen. De transparante trend is zichtbaar op alle vlakken. Je ziet deze trend niet alleen in bijvoorbeeld de lampen van glas maar ook in accessoires.

Door transparant te zijn geeft het een ruimtelijk effect en zijn de details mooi zichtbaar. Hierbij een aantal lampen in verschillende glasvormen en details. Als de lampen aan gaan, krijgt de kamer de sfeer van de kleur en de details. Prachtige effecten geeft dit. Transparant wordt dan niet koud en kil, maar warm en gezellig. 

 

(bron Pinterest;Villameliefste)             (bron; HK living)

Of combineer een glazen voet met een rotan kap. Dit past ook erg mooi in de naturel trend en past daardoor ook prima in een bohemian sfeer.

(bron; HK Living)

De transparante trend kan niet ontbreken in jouw interieur. Dit ga je veel terug zien in  2020. Een mooie combinatie van aparte vormen en kleuren. Leuk met een aantal takken of een weelderige bos bloemen.

(bron : Urban Nature Culture)

Transparante accessoires staan prachtig in het interieur. Kijk eens hoe mooi deze droogbloemen zijn gegoten in epoxy. Een kunststof materiaal wat lijkt op glas maar veel lichter van gewicht. Ze zijn handgemaakt en daardoor erg persoonlijk.

Twee trends van 2020 die daarbij samen komen. Droogbloemen en transparantie.

(bron: Gietkunstbymariek)

Nog meer transparante accessoires zoals deze kandelaar (hk living ) of waxinelichthouders (Urban Nature Culture)  Door de kleur en details geven deze automatisch een fijne sfeer af.

 

(bron; Urban Nature Culture)                                 (bron; HK living )

Liefs Irene

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De zoektocht naar het perfecte vintage item

Vintage: een trend die je altijd terug ziet komen. Je ziet het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *