Trendy spotlight vloerlampen bij Eyoba

Inspiratie tijd: 2 minuten

Lampen geven niet alleen veel sfeer in een ruimte, maar zijn ook een leuk interieur item! De laatste tijd zijn vloerlampen echt een trend item en wij snappen helemaal waarom. 😉 Graag deel ik vloerlampen in verschillende stijlen. Deze zag ik bij Eyoba! Daarnaast geef ik je een aantal tips.

Lampen tip

In een ruimte grotere – zoals de woonkamer of de slaapkamer – kun je het beste tussen de 4 à 8 lichtbronnen hebben. Hierdoor zorg je ervoor dat je overal voldoende licht hebt en natuurlijk ook voldoende sfeer! Zeker in de wintertijd zijn genoeg lichtbronnen echt must, omdat steeds vroeger donker wordt.

A643E01·3D

Vloerlamp plaatsen in een ruimte

De vloerlamp is iets dat snel in de weg kan staan, vind je niet? Vooral wanneer het een grote voet heeft, kan het soms iets onhandig zijn. Daarom komt een vloerlamp vaak het beste tot zijn recht in een hoek van de kamer of naast de bank. Op deze manier heeft de lamp een goed plekje in het interieur, kun je bijvoorbeeld makkelijk je boek lezen op de bank én heb je geen last van de vloerlamp!  

A643E05·3B

De laatste trends

Overal op internet zie je de spotlight vloerlampen voorbij komen in verschillende stijlen. Van een industrieel design tot een Scandinavische stijl of juist de klassieke ‘film’ spotlight. Bij Eyoba vind je daadwerkelijk alle stijlen! Van elke stijl zal ik je een lamp laten zien.

Industriële stijl

Deze lamp is van LABEL51 en heet de ‘Factory Raw Iron‘. Het is een stoere lamp en past perfect bij de industriële interieurstijl.

vloerlamp

Scandinavische stijl

Deze lamp is van La Forma en heet de ‘Canady vloerlamp’. Deze lamp zou ook goed passen bij de industriële stijl, maar toch vond ik de lampenkap wel erg Scandinavisch. Vooral het draadstaal wat we tegenwoordig super vaak voorbij zien komen.

AA0011R01·3A

Klassieke stijl

En, ga je liever voor de klassieke stijl? Dan is deze iets voor jou: de ‘Goth’ lamp van La Forma.

A643E01·3A

Welke lamp zou jij kiezen? Ik ben benieuwd! Liefs Numai.

Dit is een gesponsord bericht.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste muren voor in huis

Soms heb je even zin in iets nieuws in huis. Of het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *