Trends: zwart in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Iets wat je nu veel ziet en zorgt voor een strakke en stoere uitstraling is zwart in je interieur. Zo kun je dit doen door middel van zwarte details, maar ook kun je het grootser aanpakken door zwarte meubels te kiezen. Wist je dat er ook zwarte stopcontacten zijn? Ik vertel je meer in deze blog!

It’s not chic, to be too chic

Zwarte meubels. Ze zijn efficiënt en zorgen voor een strakke en chique uitstraling. Efficiënt zijn ze doordat je vlekjes en andere oneffenheden veel minder snel ziet als op een bijvoorbeeld licht grijze bank. Het handige aan zwarte meubels hebben, is dat eigenlijk zowat alles hier wel bij past. Landelijk, industrieel of scandinavisch, het past bij elke stijl! 

Perfectie zit ‘m in de details

Wanneer je graag zwart in je interieur wilt verwerken, is het ook van belang dat je het tot in de details uitwerkt. Hierbij kun je denken aan zwarte accessoires zoals kaarsen of kussens, maar ook kun je denken aan bijvoorbeeld stekkerdozen. Stekkerdozen is een klein detail in jouw interieur waar je eigenlijk nooit over nadenkt. Heb je geen idee waar je deze stekkerdozen zou kunnen halen? Evoline staat hiermee volledig voor jou klaar! 

Wat je vaak merkt in een huis, is dat je stopcontacten snel veel te weinig hebt. Door alle opties van Evoline, is dat nooit meer een probleem. Zo heb je bijvoorbeeld een uitschuifbare stekkerdoos. Hieraan zitten maar liefst twee stopcontacten en één USB aansluiting! 

Soms heb je op een wat vreemde plek ook een stopcontact nodig. Zo kun je bijvoorbeeld aan de zijkant van jouw keukenblad ook een ingebouwd stopcontact plaatsen. Werk je misschien vaak met een blender of een staafmixer? Dan zijn deze stopcontacten ideaal! je hoeft niet alleen een gewoon stopcontact te plaatsen. Ben jij zo iemand die vaak zijn of haar blokje van de oplader van de telefoon kwijt? Dan is een USB aansluiting hartstikke ideaal! 

Zwarte muren

Heb jij een redelijk groot huis, of houd jij gewoon van knus? Dan zijn zwarte muren perfect voor jou. Zwart zorgt er namelijk voor dat je geen diepte meer ziet. Dit betekend dat de ruimte waar jij in staat wel twee keer zo klein kan lijken dan dat die eigenlijk is! Houd je dus van een knusse woonkamer? Wat houd je nog tegen?

Wil je het misschien wat anders aanpakken dan normaal? Dan kun je er ook voor kiezen om de muren te schilderen met krijtverf!  Heb je toevallig kinderen? Laat hen lekker een keer op de muren kladderen met krijt! 

Weet jij al hoe je zwart gaat verwerken in jouw interieur? Neem eens een kijkje op de Evoline site en werk alle details eens uit! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eigen huis en haard: 4 x anders

Vind jij het ook zo leuk om te spelen met je interieur?...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *