Trends 2016 voor vloer- en tafellampen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Lampen… Waar moet je beginnen? Er is zóveel keuze! Ik was nieuwsgierig naar de trends van 2016 op het gebied van vloerlampen en tafellampen. En, guess what… Ik kwam echt ontzettend veel inspiratie tegen! Waaronder prachtige inspiratie van Mooi Verlichting! Lees je mee?

Simplicity

Doordat er zoveel keuze is voor lampen, zijn de trends ook erg uiteenlopend. Wat we veel terug zien zijn de industriële lampen, maar ook de draadlampen komen vaak voorbij! Onderstaande lamp is hier een goed voorbeeld van. Simplicity: dat is waar het om draait. Mooie, simpele vormen die een statement maken.

Schermafbeelding 2016-07-20 om 13.54.36

Schermafbeelding 2016-07-20 om 13.54.44

Wil je toch een wat opvallendere tafellamp? Kies dan voor een opvallende lampenkap in een bepaalde kleur of materiaal. Wat vind je bijvoorbeeld van onderstaande lamp: de Foscarini? Deze lamp is ook nog eens te verkrijgen in meerdere kleuren: ideaal!

Schermafbeelding 2016-07-20 om 13.57.52

Deze trends komen ook terug bij vloerlampen. Het is natuurlijk grotendeels ook een persoonlijke keuze. Wil je een opvallende lamp? Of wil je juist een lamp die niet te veel opvalt, maar wel het juiste licht geeft? Kijk goed naar de lampenkap en de uitstraling van de lamp! Dan weet je dat je goed zit.

De B.Lux van Overlay is een vloerlamp met een unieke lampenkap, maar de lamp heeft wel een rustige uitstraling! Dit komt door de neutrale kleuren van de lampenkap. (Deze lamp is ook te verkrijgen als tafellamp!)

Schermafbeelding 2016-07-20 om 14.01.00

En, kies je dan toch écht liever voor een vloerlamp die aanwezig en opvallend is? Waarom neem je dan geen booglamp? Onderstaande booglamp is de Central LED vloerlamp.

Schermafbeelding 2016-07-20 om 14.04.05

Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk om te kijken naar de woonkamer (of andere kamer) waar je de lamp wil plaatsen. Of het nou een vloer- of tafellamp is. Kijk goed naar de ruimte en ontdek de plekjes waar nog meer licht mag/moet zijn. Waar je dus nog echt iets mist. Op deze manier zorg je ervoor dat je een lamp kiest die bij jouw interieur past én op een plek staat waar de lamp tot z’n recht komt.

Schermafbeelding 2016-07-20 om 14.02.29

Mooi Verlichting

Alle genoemde lampen hierboven komen van Mooi Verlichting. Zoals je al ziet hebben ze een uiteenlopend assortiment met verschillende stijlen. Voor ieder is er wel wat te vinden! Bij Mooi Verlichting kun je vertrouwen op uitstekende producten van bekende merken. Daarnaast bieden ze ook nog eens de laagste prijsgarantie. Dus zie je een product ergens anders goedkoper, dan is dat geen probleem. Wel zo eerlijk!

Wist je dat…. Mooi Verlichting ook bij onze Favourites staat?! Klik hier voor meer informatie!

Wat voor een vloer- of tafellamp zou bij jou in huis passen? Juist een wat rustigere lamp of mag de lamp wel opvallen? Neem anders eens een kijkje bij Mooi Verlichting!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Lounge time!

Het is belangrijk om soms even de tijd voor jezelf te nemen....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *