Trendkleur Bruin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vroeger trok je bij de kleur bruin in het interieur misschien wel een vies gezicht. Oh nee, bruin in mijn interieur, dat zeker niet. De kleur bruin in het interieur heeft een imago van misschien een beetje oudbollig, donker, niet gezellig. Een bruin café in het huis. Of zo als het interieur er bij oma vroeger uit zag.

De kleur bruin in het interieur is helemaal terug. Niet alleen in een verfkleur op de muur maar ook zeker in meubels en accessoires. Ik ben inmiddels al helemaal verkocht en langzaam aan doet bruin de intrede in mijn huis.

De kleur bruin in het interieur is er in allerlei varianten en tinten. Je kunt het zo donker maken als je wilt. En kies je bijvoorbeeld voor een lichte taupe variant op de muur dan kun je met donkerbruine accessoires diepte aan jouw interieur geven. Ton sur ton maar dan met bruintinten.

Ook bruine meubels zijn niet meer weg te denken in het interieur. Niet alleen in houten meubels maar ook design in de kleur bruin. Onlangs heb ik de keukentafel in een bruine kleur geschilderd. Dit om meer variatie in kleur te geven in mijn keuken waar veel natuur en aardetinten voor komen. Deze tafel kan zowel met zwart als wit en hout worden gecombineerd.

Maar niet alleen met een landelijke touch komt de kleur bruin voor maar ook in design. Kijk naar de vazen van glas en steen en bijvoorbeeld deze lamp.

(bron HK living)

Of misschien een mooie strakke kast of tafel in een walnoot kleur bruin met zichtbare nerf. Ik vind het allemaal prachtig. Zou het allemaal wel willen in mijn huis. Toch maar eens overleggen hier :).

Hoop jullie weer inspiratie te hebben gegeven voor een nieuwe touch aan jouw interieur.

Liefs Irene

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Irene Meerman

Trendkleur Bruin

Vroeger trok je bij de kleur bruin in het interieur misschien wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *