Trend watch: stolpen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Er zijn zoveel leuke trends op dit moment. Een van die trends zijn stolpen. Een super leuk woonaccessoires die je op veel manieren kan stylen en in elk interieur past. Ik vertel je graag meer over deze gave trend en laat ik een paar stolpen zien die ik tegenkwam bij Bypaularutgersdesign.

Stolpen trend

Veel trends duiken opeens op uit het niets en verdwijnen ook weer snel, maar met de stolp is dat een ander verhaal. Ik denk dat dit komt, omdat het eigenlijk een vrij tijdloos item is die in elk interieur past! Het is namelijk van glas en hoeft dus niet té opvallend te zijn. Je kunt het aanpassen naar wat jij op het moment leuk vind. Ideaal toch?!

It’s about the inside

Bij een stolp gaat het niet alleen om de stolp zelf, maar vooral ook wat je erin zet! Je kan het bijvoorbeeld elk seizoen aanpassen of zelfs elke week iets nieuws inzetten. Kies jouw favoriete pronkstuk(je) en plaats deze in een mooie stolp. Deze trend kun je ook goed combineren met andere trends. Zet bijvoorbeeld een cactus erin of een koper kleurig item. Ik zie het al helemaal voor me.

nl_nl_16543_full

De unieke stolpen van Bypaularutgersdesign

Ben je op zoek naar een complete stolp mét een unieke inhoud? Dan zijn de stolpen van Bypaularutgersdesign echt een aanrader! Deze stolpen hebben stuk voor stuk een unieke look. Een trend van de laatste tijd is de natuur. Gebruik dus veel natuurlijke materialen en of course de kleur groen! Ook Paula rutgers liet zich inspireren door de natuur en combineerde (fabel)dieren daarmee.

nl_nl_16540_full

Mijn favorieten

Een gave keuze om de fel gekleurde vlinders te combineren met een hertengewei en wit koraal. Een bijzonder item om in huis te halen is het zeker.

cf26277b757296dae1b48965e89f8240d2c20a72

Van alle stolpen vond ik deze het meest opvallend en uniek. Een alligator omgetoverd tot een fabeldier.

d134abf6121455817dda0dadd62754a193486c36

Mijn laatste favoriet is deze tijgerhaai. Als je een Iets minder opvallend item onder je stolp wil dan is deze perfect.  

45154130fb990dea4d7935c428b87c30d785294c

Mijn favorieten zijn natuurlijk een kleine impressie van de stolpen collectie van Bypaularutgersdesign, want er zijn nog veel meer unieke stolpen te vinden! Dus als je benieuwd bent, kun je verder kijken op de website.

Welke stolp is jouw favoriet? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Numai  

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé leukste december cadeautjes!

Vind jij december ook zo’n gezellige maand? En staat jouw kerstboom ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *