Tips voor een goede zomer!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Heb jij ook zo zin in de zomer? Lekker tot laat in de tuin zitten? Je wilt dan je tuin natuurlijk zo comfortabel en functioneel mogelijk hebben. Hierbij een aantal tips die het in de tuin zitten nog relaxter maken!

tip #1 kies voor comfortabele meubels

Wat doe je het liefst op een warme zomer dag? precies! lekker in de tuin liggen of zitten. Dit kan perfect met een lange eettafel waar je met al je vrienden en familie aan kan eten. Of wat dacht je van deze mooie tuinbank  waar je een heerlijke zwoele zomer avond op kan doorbrengen. Mooie kussens erin en het relaxen op je nieuwe tuinbank  kan beginnen!

Credits: van der garde

tip #2 Maak gebruik van tuinverlichting

Na een dag hard werken is het natuurlijk heerlijk om de hele avond in de tuin te zitten. Wat dan erg gezellig en sfeervol is, is tuinverlichting. Denk bijvoorbeeld aan lampionnen, kaarsjes en kleine lantaarnpaaltjes in de tuin. Het is maar net wat jou het meest aanspreekt.  Dit maakt je zomeravond helemaal af.

Credits: enhabiten

tip #3  planten

Om wat meer kleur en vorm aan je tuin te geven is het leuk om een aantal planten te poten. Leuke fleurige planten en bloemen voor extra kleur in je tuin. Hou je van lekkere frisse salades? Dan is een moestuin het ideale idee. Eten uit je eigen tuin is toch super gaaf!

Credits: tuincentrum laagsoeren

tip #4 opbergruimte voor buiten.

Opgeruimd staat netjes. Niet genoeg ruimte voor een schuurtje? Je kan ook een buiten kast kopen of maken. Hierin kan je bijvoorbeeld al je tuingereedschap of tuinkussens in kwijt. Wil je je container liever niet in zicht? Zet je container in zo’n huisje! Met een ombouw om je containers ziet het er veel sfeervoller uit! Dat is toch wat we willen in onze tuin?

Credits: steigerhout bouwtekeningen

tip #5 mix materialen om je tuin extra aangenaam te maken

Om je tuin extra aan te kleden kun je leuke accessoires kopen. Kies kussentjes in de stijl die jij leuk vindt om je tuinbank nog een extra touch te geven. Een lekkere zachte deken om in de avonden onder te kruipen. Vind je de muren buiten saai? Dan kan je daar iets leuks zoals een krans ophangen.

Credits: zelfmaak ideetjes

Ik ben helemaal klaar om heerlijk in de tuin te gaan zitten! Jij ook? 

Liefs, Romée

 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budgettips voor kleding opbergen

Ook al hebben we allemaal een grote kleding kast waar al onze...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *