Tips voor de inrichting van een stacaravan

Inspiratie tijd: 2 minuten

Verlang jij ook zo naar de zomer? Wij wel! Heerlijk genieten van het zonnetje, een drankje met een hapje én natuurlijk op vakantie. Heb jij al plannen voor de zomervakantie? Misschien ga je wel weg met de stacaravan? In deze blog geef ik je handige tips voor het inrichten van de stacaravan. Lees je mee? 

Tip #1: Welke stijl?

In je huis heb je waarschijnlijk ook een interieurstijl die voornamelijk terugkomt. Misschien wil je dit doortrekken naar de stacaravan of wil je in de stacaravan juist gaan voor een hele andere stijl. Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, maar wat ik extra leuk vind is om in de stacaravan juist te kiezen voor dingen die je in je woning niet zo doen of niet direct durft. De stacaravan is tenslotte een plek waar je zit tijdens vakanties, dus je kunt zeker gaan voor een vrolijke uitstraling! Wat is jouw interieurstijl? Ik ben benieuwd!

Tip #2: Kies een kleurenthema

Om de rust te bewaken in je stacaravan, is de tweede tip om te kijken naar een kleurenthema. Door je te houden aan deze kleuren, zorg je voor voldoende rust en eenheid. Op deze manier past alles ook goed bij elkaar en dat is wel zo fijn!

Tip #3: Genoeg opbergruimte

Opbergruimte in een stacaravan is een must. Je moet de ruimte efficiënt inrichten en gebruikmaken van alle mogelijke plekjes om spullen op te bergen of juist leuke accessoires neer te zetten. Het moet er leuk uit zien, maar het moet ook praktisch zijn. Zorg voor voldoende opbergruimte en kies bijvoorbeeld voor manden en bakken waar je spullen in kwijt kunt.

Tip #4: De juiste meubels

In een stacaravan zijn meubels erg belangrijk. Kijk goed naar wat je precies nodig hebt: ben je met een groot gezin? Of gaat het alleen om jou en je partner? Mooie, handige bedden, een inklaptafel, kastruimte en ga zo maar door!

Een stacaravan kopen?

Heb je nog geen stacaravan, maar wil je er graag een kopen? Dat is zeker een aanrader, want je kunt echt heerlijk genieten van jouw vakantie in een stacaravan. Een stacaravan iets voor jou? Neem eens een kijkje bij Stekelbos. Zij hebben een groot assortiment met genoeg keuze. Zo vind je altijd wel een stacaravan die bij jou past!

En, heb jij al vakantieplannen? Lijkt het jou ook wel wat om een stacaravan te kopen? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5 favorieten van het merk Bloomingville

In deze Weekly Favourites laat ik 5 favorieten zien van het mooie...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *