Tijd voor een knus interieur!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het begint nu wel echt wat kouder te worden… de verwarming gaat aan en in de avond zit ik heerlijk onder een dekentje op de bank. Daarnaast is de klok een uur teruggegaan en daaraan merk ik toch ook altijd wel dat de ‘wintertijd’ is ingegaan. Tijd om dus het interieur hierop aan te passen! In deze blog lees je alles over de mooiste woonaccessoires om jouw huis gezellig en knus te maken. Daarnaast hebben wij een hele leuke winactie in samenwerking met Boer Staphorst, dus lees snel verder. 

Warme tinten

Kleur doet erg veel met een interieur. In de zomer zal je eerder kiezen voor frisse kleuren zoals, mintgroen of geel en in de winter zijn warmere tinten fijner. Denk bijvoorbeeld aan oud roze, donkergroen, blauw of okergeel. Deze kleuren zie je tegenwoordig erg veel en staan erg gezellig in huis. Kies ervoor om plaids, kussens of kaarsen in deze kleuren te doen, zodat je deze makkelijk kunt vervangen in een ander seizoen. Berg de spullen op en gebruik deze volgend jaar weer! Ideaal ;-). 

Materialen / vormen

Door te kiezen voor zachte, natuurlijke materialen creëer je direct een knusse sfeer in huis. Leg een mooi wollen plaid op de bank en kies hierbij leuke kussens uit. Daarnaast is een vloerkleed echt een must in de woonkamer. Het staat niet alleen gezellig, maar het is ook nog is lekker warm aan je voeten. Ga voor een rond kleed, want dit oogt zachter en gezellig dan een vierkante. Wanneer je namelijk voor vierkant gaat ziet dit er al snel ‘hokkerig’ uit en dat wil je juist niet uitstralen. 

Sfeerverlichting

De juiste verlichting zorgt voor de perfecte sfeer in huis. Je wilt overdag goed, fel licht hebben, maar in de avond mag het iets zachter zijn. Kies daarom voor een aantal sfeerlampjes die leuk in jouw interieur staan. Bij Boer Staphorst kwam ik een hele mooie gouden lamp tegen. Goud staat erg sfeervol en daarnaast is de lamp erg lang en slank. Deze vloerlamp is perfect te plaatsen naast je bank of poef bijvoorbeeld! 

Fire, fire, fire!

Zoals ik al vertelde doet verlichting veel in huis, maar kaarsen zijn hier ook zeker een onderdeel van. Maak je interieur sfeervol door mooie kaarsen op een dressoir of de salontafel te plaatsen. Kies kaarsen in warme tinten, zodat je gelijk een knusse uitstraling krijgt. Nu hebben wij een hele leuke winactie samen met Boer Staphorst. Wij mogen namelijk twee mensen blij maken met ieder één kaars (zie onderstaande foto).

Hoe doe je mee?

Wil jij deze prachtige kaars in huis hebben of schenk jij deze liever aan een vriend of vriendin? Doe dan snel mee aan de winactie en wie weet ben jij wel de gelukkige. De voorwaarden zijn:

  • Volg Boer Staphorst op Instagram;
  • Volg Boer staphorst op Facebook;
  • Volg Furnlovers op Instagram;
  • Volg Furnlovers op Facebook;
  • Tag onder de post twee vrienden en vertel waarom jij deze kaars wilt winnen.

De winnaar wordt 5 november bekend gemaakt! Succes.

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Accessoires van keramiek

Ik ben gek op de producten van Elke v/d Berg, zij maakt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *