Tijd voor… de nieuwste inspiratie!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Elke dag zijn wij op zoek naar de nieuwste trends, de meest unieke inspiratie en allerlei leuke interieur-weetjes. Een perfect voorbeeld voor elke keer weer de leukste inspiratie is Sterk Online. Wij zijn er weg van! Misschien merk je dat inmiddels wel! 😉 Tijdens mijn ‘zoektocht’ kwam ik weer tot een aantal nieuwe merken, meubels en meer!

De Blob bank van Jonas Ihreborn

Ken jij Jonas Ihrebron? Deze onderstaande bank (de Blob bank) is ook gepresenteerd op Design Destrict 2016. Jonas steekt uren in élk detail en dat is goed te zien aan de afwerking. Hij werkt met drie P’s: Positief, Pragmatisch en Professioneel. “Meubels moeten volgens Jonas een positieve toevoeging hebben aan de omgeving van de gebruiker.” De kwaliteit van de meubelen staat hoog in het vaandel en dat is duidelijk te zien! 😉

De Blob bank van Jonas Ihrebron is een ontwerp van Helene Tiedemann. Wat zó gaaf is aan deze bank, is dat ze uit verschillende units bestaan. Je kan kiezen voor één kleur of je kiest voor allerlei verschillende kleuren per unit. Een speels effect krijg je op deze manier! De Blob bestaat uit een hoek unit of een 1 zits unit. Daarnaast is er ook een poef te verkrijgen en een fauteuil.

blob_image_1

Nederlands ontwerper Tristan Frencken

Tristan Frencken is een designer die ontwerpt en produceert vanuit Den Bosch. Sterk Online is officieel dealer voor Tristan Frencken. Zijn huidige collectie bestaat uit de ‘Bent serie’. In september zal de collectie worden uitgebreid met de Sqround tafel en de Bubbles kast.  

Tristan-Frencken-Bent-model

Als je ook zo gek bent op de Scandinavische stijl, dan vind je de ontwerpen van Tristan zeker weten mooi! Wat een opvallend detail is, aan de ontwerpen van Tristan, is dat hij nieuwsgierigheid wil opwekken. Dit doet hij bijvoorbeeld door bepaalde verbindingen duidelijk te laten zien en anderen weer niet.

sfeerbeeld-bent-2

Merk: Nordic Tales

Nordic Tales: wauw, wat een merk! De mooiste handgemaakte meubelstukken uit Denemarken. De items van Nordic Tafels worden op een moderne manier ontworpen en geproduceerd met 3D tekeningen en printen. Er komt uiteindelijk nog wel veel vakmanschap en handwerk bij kijken.

Onderstaande salontafel (vooraan) en bureau (achteraan) vind ik een prachtig voorbeeld!

poet_collection-salontafel

Wat vond jij van de inspiratie van deze keer? Ik vind het inspirerend om te zien dat er zoveel merken en designers zijn, die elk een unieke stijl heeft.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Laat je huis niet onbewaakt achter tijdens de vakantie

Je kent ongetwijfeld de beveiliging van de Britse koningin, met die rode...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *