The most wonderful time of the year: kerst!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Alhoewel ik zelf helemaal geen fan ben van kerst, krijg ik stiekem toch al wel een beetje het kerstgevoel. We zitten namelijk al bijna op de helft van november. De dagen worden donkerder, het wordt kouder en de eerste kerstshows en markten zijn al in zicht. De Intratuin wordt weer plat gelopen en mensen gaan opzoek naar de mooiste verlichting, kerstballen en bomen. Wordt het een kunstboom of toch een echte? Glimmende ballen of juist niet?

Maar wat als je nou echt niet van een opgetogen kerstboom houdt? En gewoon van lekker basic? Geef toe, een gekleurde kerstboom is nou niet echt heel erg stylish verantwoord. Ik ben dol op de neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Dus ging ik opzoek naar een alternatief. Het mocht natuurlijk wel een kerstboom zijn maar niet met alles erop en eraan. Zo kwam ik onderstaande ideeën tegen met een minimalistische kerstboom.

Bron: Kristi Murphy


Bron: The Merry thought

Bron: No Home Without You

Wit is natuurlijk de kleur van de winter. Door wit in je boom te gebruiken krijgt deze nog meer een winters gevoel. Als je nu nog steeds niet overtuigd bent van een kerstboom kun je altijd nog kiezen voor een houten kerstboom. Ik hoor je al denken, een houten kerstboom? Zo ziet dat er dus uit:

Bron: Homedit

Een alternatieve kerstboom hoeft helemaal niet ongezelliger te zijn dan een groene kerstboom. Dit model van takken staat prachtig in een landelijk of natuurlijk interieur met basic kleuren. Nog steeds niet overtuigd? Kijk dan naar deze toffe DIY. Heel veel subtieler dan een grote kerstboom maar het geeft wel het gevoel van kerst. Of heb ik het mis? Ik zie het wel zitten!

Bron: Karwei

Toch vind ik een volledig opgetuigde kerstboom wel het échte kerstgevoel geven. Maar ben ik ook grote voorstander van een rustige kerstboom. Dat blijft namelijk toch altijd een dingetje, je boom moet wel passen bij je inrichting. Hoe mooi je kerstboom ook is, je moet er uiteraard zelf een feestje van maken.

Liefs, Huisje Boompje Hip.

Volg Noell ook op Instagram: @huisjeboompjehip

 


 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De leukste zitzakken bij Eyoba

Fijne zitplekjes in huis zijn heel belangrijk want het is een plek...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *